Connect with us

TV

HIT! Milica Pavlović dobila glavnu ulogu u seriji PEVAČICA!

Published

on

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije „Pevačica„, a glavnu ulogu igraće Milica Pavlović.

Snimanje serije „Pevačica„, inspirisane životom srpske Lore Palmer, počinje za nekoliko dana, a Milica će biti zvezda ovog ostvarenja, piše „Kurir„.

Pročitajte još TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

– Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da se Milica Pavlović pridružila glumačkom ansamblu serije “Pevačica“, čije snimanje počinje u Beogradu 12. avgusta i trajaće do 12. novembra. Kreatori i scenaristi serije su Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević, a reditelj Miloš Kodemo. Produkcije potpisuju Dandelion inc i Film danas, koji sa ovom serijom, uz Državnog službenika, nastavljaju uspešnu saradnju sa Telekomom Srbije. Telekom Srbije je svojim modernim i inovativnim pristupom domaćem tržištu omogućio da zajedno pomeramo granice televizijskog sadržaja i tako gledaocimo pružamo jedinstven doživljaj – kaže producent ovog ostvarenja Maksa Ćatović.

Pročitajte još LUKA RACO, zvezda serije IGRA SUDBINE – BORIO bih se za SRCE DEVOJKE kao što je MILA!

I Predrag Gaga Antonijević ima samo reči hvale za pevačicu.

– Da Milica prelepo peva to smo svi znali, ali nas je beskrajno oduševila i iznenadila svojim glumačkim talentom kakav se ne sreće često. Nije ni čudo što je i ranije dobijala ponude za filmske projekte – naveo je on.

Pročitajte još Ovo SIGURNO niste znali o seriji SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Evo kako je Olga Odanović PREVARILA seljake iz sela KUKLJIN!

Foto Promo

Advertisement