Connect with us

Top Story

Film i TV na snimanju serije VREME ZLA! U nastavku i junaci KORENA, ali PET DECENIJA KASNIJE!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Pročitajte još OTKRIJTE koji HRVATSKI GLUMAC je dobio ulogu u seriji VREME ZLA po romanu DOBRICE ĆOSIĆA!

U centru Beograda pala je prva klapa domaće igrane serije  „Vreme zla„, koja se radi po trilogiji romana Dobrice ĆosićaGrešnik„, „Otpadnik“ i „Vernik„. Scenario je napisala Sanja Milosavljević, a reditelj je Ivan Živković, koji je režirao i seriju „Koreni„, koja je takođe rađena po Ćosićevom istoimenom romanu. 

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako VOJIN ĆETKOVIĆ izgleda kao PATRIJARH u seriji KRALJ (FOTO)

Vreme zla“ (15 epizoda) je okupio  veliki broj glumaca (oko 250) među kojima su: Goran Šušljik, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Igor Đorđević, Nada Šargin, Goran Bogdan, Nebojša Dugalić, Isidora Simijonović, Slobodan Tešić, Nataša Ninković, Sanja Marković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić…

Zanimljivo je da će se u seriji pojaviti pojedini likovi iz „Korena“, ali pet decenija kasnije.

Pročitajte još TOP 10 ČINJENICA o serijalu LUDE GODINE: Ovo sigurno niste ZNALI – TITO zaustavio prikazivanje ŽIKINE DINASTIJE!

Nada Šargin tumači lik Milene Katić koja je kćerka Vukašina Katića (Žarko Laušević) i žena Bogdana Dragovića (Goran Bogdan).

-Milena prolazi malu transformaciju u ponašanju sebe kao žene. Celo ovo štivo i svi likovi su više – manje i dramski i melodramski i tragični tako da i ona nosi te crte. Inače, ranije nisam čitala ni „Vreme zla“, kao ni  „Vreme smrti“. Tek sada sam uvidela koliko su neke stvari inspirativne. Izazov je igrati u ovakvim projektima i odlična je pozicija zbog toga što je reč o dobroj literaturi, sa punokvrnim likovima i dobrim dijalozima. To je dobra pozicija iako su teške uloge – ističe Nada Šargin za Film i TV!

PROČITAJTE JOŠ:  Miloš Biković – Srbija treba da snimi novi BOJ NA KOSOVU! Sa holivudskim zvezdama! Budžet – 15 MILIONA DOLARA!

Planirano je da snimanje serije potraje do kraja godine, dok se premijera očekuje na jesen iduće godine, na Novoj S.

PROČITAJTE JOŠOvo su NAJPLAĆENIJI srpski GLUMCI! Nećete verovati ko je NAJSKUPLJI!

Foto Dijana Maksimović

Advertisement