Connect with us

TV

Igra sudbine 122. epizoda – četvrtak, 6. avgust: UNA je KONAČNO pokazala svoje PRAVO LICE! Aleksa je ZGAĐEN onim što je ONA izgovorila!

Published

on

OBAVEZNO PROČITAJTE: Šta nas očekuje u sutrašnjoj epizodi Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Dijana će RASKRINKATI SOFIJU! Matija UNI nudi PAKT – ON će POMOĆI njoj, a EVO I KAKO…

Pročitajte još OTKRIJTE koji HRVATSKI GLUMAC je dobio ulogu u seriji VREME ZLA po romanu DOBRICE ĆOSIĆA!

Nema slučajnosti u „Igri sudbine„. Uskoro će se u to uveriti i lažna baronica Donka Desaeli. Uverena da se njeni planovi konačno odvijaju kako je zacrtala naređuje sudiji Obrenoviću da joj da broj telefona apotekara koji će učiniti da Ada poludi. Odmah zatim očekuje i da on pozove Komarca kako bi ga ubrzao sa prodajom prstena. Ona i ne sluti da je prsten već u rukama prave vlasnice…

Pročitajte još EVO sa kim se MILICA PAVLOVIĆ borila za ulogu JELENE MARJANOVIĆ u seriji PEVAČICA!

Za to vreme još jedan njen plan sprema se da PADNE U VODU!Sofija Šubarević, nakon što je nagovorila Matiju da krene na Brunera i da mu presudi pre nego što ovaj njemu „poradi“ o glavi na vrata Lukine kancelarije u kojoj je postavljala svoju novu zamku ulazi Ada. I donosi spektakl koji ćemo videti u 122. epizodi serije Igra sudbine! Dijana Erski spremna je da postane direktorka kolekcije „Ada Kanački„. Na Sofijino veliko i neprijatno iznenađenje.

Pročitajte još HIT! BAĆA postao PLAVUŠAN! Pogledajte kako BAĆI stoji PLAVA KOSA! JUŽNI VETAR 2 samo što NIJE!

Samo sekundu pre toga Dijana je Strahinju postavila na mesto, nazvavši ga kurirom bez ulusa. Šta je to on skrivio ekscentričnoj dizajnerki?

Pročitajte još OTKRIVAMO! Evo ko u filmu i seriji TOMA igra LEPU LUKIĆ i TOZOVCA!

Vrhunac epizode odigraće se u Aleksinoj kancelariji. Još jedna zmija u narednoj epizodi biće isterana iz svoje rupe. Ovog puta, ime joj je UNA. Provocirajući je, Aleksa će konačno čuti ono na šta ga je Mila već upozorila. Nemoćna da kontroliše bes, Una će ponoviti reči koje je jednom već izgovorila – Ne razumem šta ti tražiš pored takve devojke kao što je Mila!? Nakon što je izgovorila ove reči Aleksa je ostao zgađen pravim licem koje je njegova školska prijateljica pokazala. Nimalo mu se nije dopalo.

Pročitajte još HIT! Pogledajte kako VOJIN ĆETKOVIĆ izgleda kao PATRIJARH u seriji KRALJ (FOTO)

Foto Promo

Advertisement