Connect with us

TV

VUK KOSTIĆ igra u seriji PORODICA. Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Published

on

!!! PAŽNJA !!! Zabranjeno je preuzimanje delova ili celog teksta bez dozvole redakcije protala filmitv.rs i bez potpisivanja izvora!

Vuk Kostić kao Aleksandar Jakovljević oduševljava nas uskoro već petu sezonu u seriji „Ubice mog oca“, a prolećni korona karantin mnogi su lakše podneli uz njegovog Spartu u krimi-drami „Južni vetar“. Međutim, za Vuka, kako se čini, godina je tek počela.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Prateći pisanja štampe koja je ovih nedelja poznatog glumca povezala sa mnogim projektima, ali i zbog našeg saznanja da se Kostiću smeši uloga kontroverznog Milorada Ulemeka Legije u seriji „Porodica“ rešili smo da otkrijemo šta je od svega toga istina. Pozvali smo glumca i pitali ga da li, zaista, igra u seriji „Porodica“.

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

– Jedino od svega toga što ste saznali i što sada snimam jeste serija „Porodica“, ali to je sve što za sada smem da kažem na tu temu. Ne smem da vam otkrivam ništa o liku koji glumim niti o bilo kakvim detaljima u vezi sa ovom serijom. Kada bude došlo vreme sve će se saznati – poručuje Kostić, koga su poslednjih dana srpski mediji dovodili u vezu i sa nekim drugim serijama.

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

– Ma, kakva „Pevačica“! To su sve gluposti. Nije istina da ću igrati u toj seriji, kao ni u bilo kojoj drugoj. „Porodica“ je jedino što trenutno snimam. Film „Koridor 92“ je takođe bio jedan od projekata na kom sam radio. Svoj deo u tom filmu sam završio. Ne znam dokle se stiglo sa snimanjima i da li su nastavljena – kaže Kostić, dodajući da nema istine ni u pisanjima da će se pojaviti u trećoj sezoni „Državnog službenika“.

Pročitajte još OTKRIVAMO! Evo ko u filmu i seriji TOMA igra LEPU LUKIĆ i TOZOVCA!

– Nisam dobio ponudu za tu seriju, niti je ikada postojala ideja, barem ne što ja znam. Dimitrije Vojnov kao scenarista serije možda jeste imao nekih ideja, ali ništa zvanično nije stiglo do mene – ističe Vuk, dodajući da ga neće biti ni u „Košarama“.

Pročitajte još FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Balša Đogo je moj veliki prijatelj, i siguran sam da bi mi on namenio neku kvalitetnu ulogu. Na tu temu smo nešto i pričali, ali zbog mojih obaveza jednostavno još nije došlo do realizacije. Mada bi se prema onome što čitam svakog dana moglo naslutiti da od uloga ne znam šta ću, istina je da trenutno radim samo na jednoj seriji, i to je „Porodica“.

Foto Promo

Advertisement