Connect with us

Top Story

Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Sestre Jelene Marjanović besne su na Milicu Pavlović (28), kako prenosi Informer zato što je pristala da glumi ubijenu folkerku u seriji „Pevačica“! Teodora i Maja Krsmanović napale su zvezdu „Granda“ čim se na Fejsbuku pohvalila da je dobila ulogu i poručile joj da „zbog para gazi preko mrtvih“!

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

„Sada kada je informacija o seriji ‘Pevačica’ postala javna, osećam veliku euforiju i uzbuđenje. Postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu“, napisala je Milica, a ovu njenu objavu odmah je prokomentarisala dizajnerka Maja Krsmanović:

Pročitajte ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

„Osećaš euforiju?! Pa vidi, mlada damo, ja imam dovoljno izgrađenu svest o tome da nikada ne bih pristala da glumim, ne daj Bože, neku tvoju ubijenu rođaku! Razmisli malo ozbiljnije o svemu ovome. Veruj mi, nije teško shvatiti šta u ovoj situaciji debelo ‘ne štima’. Nekada zaista ostanem bez teksta koliko su neki ljudi nehumani, tugica!“

Ubrzo se oglasila i Teodora Krsmanović i još oštrije potkačila Pavlovićku:
„Očigledno se za pare gazi i preko mrtvih! Verovatno i Jana oseća istu euforiju zbog snimanja ove morbidne serije o svojoj mami“, napisala je ona, a potom se obratila celoj ekipi serije: „Ma ne oseća samo Milica euforiju, već ceo taj tim ludaka!“

Pročitajte još Film i TV na snimanju serije VREME ZLA! U nastavku i junaci KORENA, ali PET DECENIJA KASNIJE!

Njena sestra Maja je potom otkrila da ih niko iz ekipe serije nije kontaktirao i pitao da li je porodica Krsmanović saglasna da snime seriju o Jeleni.

„Ne verujem da se ova serija snima iz puke dosade. Niko nas nije zvao da nas pita šta o tome mislimo. Imaju pravo na snimanje serije koja je navodno ‘samo donekle inspirisana Jecinim ubistvom’, u šta iskreno čisto sumnjam“, napisala je kreatorka.

Milica, s druge strane, nije htela da ulazi u raspravu, pa je ignorisala sve komentare sestara pokojne Jelene. Pavlovićka ni juče nije želela da odgovori na naše pitanje da li su je osude Jelenine porodice pokolebale. Ona je ranije izjavila da je scenario dinamičan i da će baciti neko novo svetlo na misteriozno ubistvo Jelene Marjanović, o kome pune četiri godine bruji cela Srbija:

Pročitajte još HIT! Sandra Afrika u filmu JUŽNI VETAR 2?

– Imponuje mi što mi je vanserijski reditelj poput Gage Antonijevića ukazao poverenje i dodelio mi tako ozbiljnu i zahtevnu ulogu. Daću sve od sebe da to opravdam. Scenario je veoma uzbudljiv, pun preokreta. Pročitala sam ga u dahu. Serija će biti nešto potpuno novo na našim prostorima, sigurna sam da će publici otvoriti neke nove vidike jer ništa nije onako kako izgleda. Nestrpljiva sam da počne snimanje.

Foto Promo

Advertisement