Naslovna Top Story Igra sudbine 123. epizoda - petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje...

Igra sudbine 123. epizoda – petak, 7. avgust (Prva, 21.10): Nada priznaje Strahinji – TRUDNA SAM!

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Što je obećala, to je i ostvarila! Ada Kanački u večerašnjoj 122. epizodi serije “Igra sudbine” proredila nam je spektakl zvani Dijana Erski. Pobedonosnim trijumfom ekscentrična modna dizajnerka i višestruko nagrađivana jezičara bez konkurencija postavljena je na tron. Odnosno, u direktorsku fotelju modne kolekcije Ada Kanački. Situacija od koje je Sofiji Šubarević zapeo ceo tanjir knedli u grlu.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Nakon što je razrešila tu situaciju, Ada je rešila još jedno bolno pitanje – Aleksine nedoumice po pitanju raspodele imovine. Otkrila mu je sve – Donka se vratila, tužila je porodicu, želi polovinu svega i bila je kuma Luki i Sofiji na venčanju. Aleksi su sada stvari malo jasnije, ali i dalje nije spreman da Adi oprosti za sve.

Pročitajte još Milica Pavlović na STUBU SRAMA zbog serije PEVAČICA! Napale je SESTRE JELENE MARJANOVIĆ!

Luka sasvim nelogično zaključuje da se iza Adinog plana u stvari krije Aleksa kom je ovo još jedan način da mu zabije nož u leđa. Da li je? Sofija mu postavlja ultimatum – TO MESTO JE MOJE. Budi muškarac. Obezbedi ono što si obećao. Reši se Dijane ERSKI.

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

Međutim sasvim svesna šta može da očekuje od Luke, pomoć će potražiti od novog saveznika – Strahinje. Na Sofijinu nesreću, Dijana će čuti njen razgovor!

Matija je sve bliži ostvarivanju Sofijinog predloga – Brunera treba eliminisati.

Pročitajte još FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Dok Pančeta priznaje psihologu da joj je potrebna pomoć jer se izblamirala pred Aleksom, Nada će se konačno suočiti sa uzrokom svog problema. Konačno će priznati ono što je muči – Strahinja, trudna sam! Ali da li će Strahinja čuti ono što ga zanima? Da li je on otac deteta? Saznaćemo u 123. epizodi serije “Igra sudbine“.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije TAJKUN – U ZATVORU! Crnogorska VLADA mu OVO nije OPROSTILA! A evo šta je ON poručio premijeru

Foto Promo

Čekirajte Obavezno

“Okružen mrtvima” KONAČNO stiže na male ekrane – “SIGURNA PROPAST” 5. oktobra na kanalu FOX od 22.55

Čekanju je došao kraj! Dugo očekivna i iščekivana, popularna serija “Okružen mrtvima” vraća se 5. oktobra u 22.55 na kanal FOX, kada...

ŠOK! Razvode se ŠEHEREZADA i SULEJMAN VELIČANSTVENI!

Bračni par Halit Ergenc i Berguzar Korel koji su domaću publiku osvojili ulogama u “1001 noć” ponovo su u centru pažnje. Naime,...

Film “REALNA PRIČA” pretočen je u seriju “MAMA I TATA SE IGRAJU RATA” – na programu RTS od 17. oktobra.

Dogodovštine porodice Radisavljević koju je publika upoznala u filmu "Realna priča" nastavljaju se, a kreator serije i glavni glumac Gordan Kičić poručuje...

IGRA SUDBINE 151. epizoda – petak, 25. septembar: ŠOK! Ada pravi SAČEKUŠU Sofiji i LUKI u MATIJINOJ SOBI! GOTOVI SU!

Pročitajte još Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI! Konačno je došlo...

Igra sudbine 150. epizoda – ŠOK! Policija hapsi JELENU! Tićin život je u OPASNOSTI!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine proteklo je kao i uvek - žestoko. Bilo je tu svega, i intrige, i...