Connect with us

Top Story

Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Published

on

Pročitajte još VUK KOSTIĆ glumi LEGIJU u seriji PORODICA? Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Tragom vesti koja se nedavno pojavila u domaćoj dnevnoj štampi da će Vuk Kostić, zvezda serije „Ubice mog oca“ biti gost treće sezone „Državnog službenika„, upitali smo scenaristu većeg dela serijala čiji nas drugi ciklus, ako sve bude išlo po planu očekuje ove jeseni na kanalu Superstar – da li je tako nešto moguće. I evo šta nam je Dimitrije Vojnov odgovorio.

Pročitajte još OTKRIVAMO: EVO KO će SVE glumiti u seriji PEVAČICA! Uz Milicu Pavlović zvezde UBICA MOG OCA i JUŽNOG VETRA!

– Ne znam zaista mnogo o tome. Kada je tokom rada na prvoj sezoni serije DRŽAVNI SLUŽBENIK, producent zahtevao da se napravi dešavanje u istom svetu sa UBICAMA bila je jedna mala scena uviđaja u kojoj se pojavljivao Aleksandar ali je na kraju snimljena bez njega. U drugoj sezoni sam pitao postoji li mogućnost za pojavljivanje ali su mi rekli da se u tom periodu oporavlja od pucnjave sa kraja treće sezone UBICA i da ga ne može biti. Dakle, tih ideja je bilo ranije s moje strane ali se nisu desile tako da se uglavnom pojavljivao Mirko kog igra Marko Janketić dok je Marjanović naravno vremenom postao bitan lik u seriji, slično Manču iz ODELJENJA ZA UBISTVA koji se do sada pojavio u celih devet serija. Ipak, nijedan od ovih predloga za susret Lazara i Aleksandra nije podrazumevao neki krupan događaj – poručuje Vojnov dodajući da je kada je reč o Slavku Štimcu koji će gostovati u drugoj sezoni „Službenika“ upravo on bio zadužen za osmišljavanje ovog crossovera.

Pročitajte još Film i TV na snimanju serije VREME ZLA! U nastavku i junaci KORENA, ali PET DECENIJA KASNIJE!

Vuk-Kostic-Ubice-Mog-oca

– Sa drugim ciklusom se zaokružuje moj rad kao scenariste na „Državnom službeniku“. Naravno kao kreator serije sa velikom pažnjom ću pratiti šta će nova ekipa scenarista raditi sa likovima koje sam osmislio i veoma sam radoznao da vidim kako će se dalje razvijati taj svet. Druga sezona ima dve dominantne teme. Jedna je uloga tajni u našem životu, i uloga roditeljskog greha koji se prenosi na decu. U slučaju junaka serije DRŽAVNI SLUŽBENIK njihov ceo svet se temelji na tajnama a svaki od glavnih junaka je na neki način obeležen poreklom. To su dve dominantne teme u psihološkom pogledu – smatra Vojnov.

Pročitajte još FILM i TV vas vodi na snimanje filma i serije TOMA! Ovako je bilo na AVALI! (FOTO)

Kad je reč o samom zapletu, on se, kako nam otkriva Dimitrije, tiče najsavremenije bezbednosne pretnje a to je sajber terorizam, hakerski napadi, plasiranje lažnih vesti i slično.

– Serija je u tom pogledu veoma aktuelna i svakog dana se njena predviđanja pomalo ispunjavaju u stvarnosti. Najveći izazov mi je bio da predstavim sajber bezbednost na način koji će biti razumljiv starijoj publici a da se ne izgubi određena intriga i za one koji su upućeni u temu – zaključuje on.

Pročitajte još HIT! Milena Radulović OTKRIVA SVE o novoj ulozi u filmu i seriji KOŠARE – ovakav LIK NIKADA nisam IGRALA!

Foto Promo, Instagram, arhiva

Advertisement