Connect with us

Featured

Počelo snimanje serije NEČISTA KRV! OVO je nova SOFKA!

Published

on

Počelo je snimanje filma i televizijske serije „Nečista krv“, prema motivima romana Bore Stankovića. Ono što domaće gledaoce svakako najviše zanima jeste ko će tumačiti jedan od najlepših i najtragičnijih ženskih likova domaće književnosti – Sofku, kći efendi Mite.

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Radio-televizija Srbije ekskluzivno nam predstavlja novu Sofku: mladu zvezdu Saru Sandevu, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Sara je rođena u Skoplju pre 23 godine, ali se kao dete sa porodicom preselila u Prag, gde i danas živi. Glumom se bavi od šeste godine, a već sa četrnaest počela je da dobija prve profesionalne uloge, najpre u seriji, a potom i na filmu i u pozorištu. Na praškom konzervatorijumu studira muziku i dramu. Do sada iza sebe ima već dvadesetak uloga u Češkoj, a trenutno radi i na nekoliko internacionalnih projekata. Sofka je njena prva uloga na našim prostorima, a ovih dana intenzivno vežba – starovranjanski.

Pročitajte još Počinje snimanje nove domaće serije ZLATNI DANI! Evo KADA i na kojoj televiziji će se emitovati ZLATNI DANI!

„Najveći izazov mi je jezik. Na tome radim najviše kako bih na setu mogla da se fokusiram samo na Sofku. A sa Sofkom živim sada svaki dan“, kaže mlada makedonska glumica i dodaje „Imam karijeru u Češkoj, imam tamo puno posla, ali rođena sam u Makedoniji a moja prabaka je potekla iz Srbije. Gajim veliko poštovanje i golemu odgovornost zbog toga što sam svesna šta znači uloga Sofke i šta znači roman „Nečista krv“. Za mene se sada sklopilo sve – pravi projekat, pravi ljudi i pravo vreme. Neizmerno sam srećna što sam deo ovako velike priče“, sa osmehom završava Sara.

Pročitajte još HIT! EVO ko će biti TV INSPEKTORI koji će rešavati slučaj ubijene PEVAČICE! Serija će dočarati uspon JELENE MARJANOVIĆ na sceni, a evo kada…

Foto RTS

Continue Reading
Advertisement