Connect with us

Featured

Igra sudbine 126. epizoda – četvrtak, 13. avgust: Ada će otkriti SVE! Baciće Sofiju NA KOLENA! Ali ni ona neće ostati DUŽNA! Mili se sprema ŠOK!

Published

on

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

Još jedno uzbudljivo veče uz seriju Igra sudbine očekuje nas u 126. epizodi koja je na programu TV Prva od 21.10 u četvrtak 13. avgusta.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Sofiji je pošlo za rukom. U dom Ade Kanački uvela je još jednu zmiju. Ovog puta svoju majku, Božidarku. Po njenim instrukcijama došla je i upoznala zeta, a sada ima novi zadatak. Da u dom Kanačkih dolazi svakog dana. I da bude Sofijin saveznik. Krajnji zadatak biće da otruje Adu Kanački. Ali da li će u tome uspeti. Dok je Vukašina, čini se – ne. Ali da li je Vukašin zaista u stanju da savlada takvog neprijatelja kao što je Sofija.

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Sofiju u Kan holdingu očekuje još jedno veliko iznenađenje – prsten je stigao. Ona otvara kutiju, ali… Da li će Sofija shvatiti da prsten nije pravi?

Sofija-Igra-sudbine

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

Za to vreme Ada saziva sastanak sedmih sila. Sa novinarima pravi plan. Pušta im priče o ukradenom prstenu koji je svojevremeno Donka uzela Adi, ali i o onom drugom vereničkom koji će uskoro krasiti Sofijinu ruku. Nagađate – svi će uskoro saznati da je prsten lažan i da Sofija nosi bižuteriju.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! BAĆA našao devojku! Evo kako izgleda CRNKA koja je zavela junaka JUŽNOG VETRA!

Strahinja ne odustaje od namere da sazna da li je Nadino dete i njegovo. Pritiska Milu, ali Mila ne želi da izda sestru. Hoće li izdržati Strahinjine nalete? Možda to i nije važno, jer Nada svakako planira da detetu bude i otac i majka.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Foto Promo

Advertisement