Connect with us

Featured

KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Published

on

PROČITAJTE JOŠ TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Snimanje nastavka filma „Južni vetar“ koje je planirano za jul, odloženo je zbog situacije sa koronavirusom, a snimanje počinje krajem ove nedelje u istočnoj Srbiji.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Naime, glumci “Južnog vetra” okupiće se narednih dana, a čitava ekipa će zbog posebnih uslova snimanja usled pandemije koronavirusa morati da provede u nekoj vrsti karantina oko šest nedelja, koliko je planirano da traje snimanje.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

“Glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić i čitava glumačka postavka putuju u istočnu Srbiju, gde će se odvijati snimanje, a zbog predostrožnosti junaci serije će morati da budu u nekoj vrsti izolacije nekoliko nedelja”, otkriva izvor blizak produkciji za Nova.rs, pa dodaje:

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

“Glumci čak izbegavaju da se fotografišu sa fanovima kako bi bili što bezbedniji od rizika da se zaraze koronavirusom pre nego što snimanje počne. Inače, Biković je i pre snimanja većinu vremena provodio izolovan na seoskom imanju koje je nedavno kupio, daleko od gradske gužve”, piše Nova.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

https://www.instagram.com/p/CC0dd73pIFs/?utm_source=ig_embed

Foto Promo

Advertisement