Connect with us

Featured

Počelo snimanje filma „Leto kada sam naučila da letim“ u režiji Radivoja Raše Andrića

Published

on

Piše Dijana Maksimović

Zbog početka snimanja novog filma Radivoja Raše Andrića  bazen „Milan Gale Muškatirović“  danas nije bio otvoren za posetioce. Naime, u opuštenoj atmosferi počelo je snimanje porodične komedije „Leto kada sam naučila da letim“ čiji je scenario napisala Ljubica Luković , prema istoimenom romanu Jasminke Petrović.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Glavnu ulogu, dvanaestogodišnju devojčicu Sofiju tumači Klara Hrvanović koja pokušava da leto, koje je pred njom, učini što interesantnijim. Ipak, prvi poljubac, pomirenje sa otuđenom porodicom i suočavanje sa smrću, pretvoriće joj leto u nezaboravno iskustvo.

Pročitajte još KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Pored Klare, u filmu igraju i Olga Odanović i Žarko Laušević.

-Olga mi u filmu tumači baku. Ona je zaista divna žena i velika glumica. Puno mi je pomogla dok smo pripremale ovaj film i sa njom sam mnogo lakše savladala sve stvari tokom proba. Čim smo se upoznale, odmah smo se sprijateljile – otkriva Klara Hrvanović.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Film  „Leto kada sam naučila da letim“ se trenutno snima u glavnom gradu, a već krajem nedelje ekipa se seli na Hvar, gde će biti nastavljen rad na projektu.  Premijera se planira na proleće sledeće godine.

Foto Maja Medić, FCS

Continue Reading
Advertisement