Connect with us

Featured

KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Published

on

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Serija Pevačica, za koju je u najavi rečeno da je inspirisana ubistvom Jelene Marjanović, konačno počinje da se snima 12. avgusta, ali nakon burnih reakcija pevačicinog supruga Zorana Marjanovića, kreatorka ovog dela Nataša Drakulić sada kaže da priča nema veze s porodicom Marjanović.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

– Naša serija apsolutno nema veze sa Zoranom Marjanovićem, tako da nismo imali razloga da mu se obratimo bilo kojim povodom. Ja se iskreno nadam da će on na kraju biti osuđen za ono što je uradio i da će pravda biti zadovoljena – naglasila je Nataša Drakulić, kreator i scenarista serije, uz Predraga Gagu Antonijevića.

Pročitajte još HIT! Raša Bukvić u trećoj sezoni američke serije PREDSTRAŽA! Ali nije jedini SRBIN kog ćemo gledati! Pogledajte će još glumiti…

Iako izbegava da decidno kaže da je inspiracija za projekat bio lik ubijene Jelene Marjanović, razgovor sa Drakulićevom nedvosmisleno ukazuje na to.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

– Serija „Pevačica“ bavi se vradžbinama, vračarama, belim i crnim magijama i biće mistična, kao što je bio i život pevačice koja je u glavnoj ulozi. Pokušaćemo da odgonetnemo misteriju njenog nestanka. Milica je fantastična i pravo je otkrovenje jer je rođena za scenu, ne samo kao pevačica jer ima široku lepezu talenata. Takođe, jednu od većih uloga poverili smo i fantastičnom Milošu Timotijeviću – podvlači scenaristkinja.

Pročitajte još I Ognjen Amidžić u seriji PEVAČICA! A evo KOGA će GLUMITI poznati voditelj! Nećete VEROVATI!

Suprug pevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, a kojem se još sudi za ovaj zločin, kaže da ne može da spreči snimanje serije i da je, nakon prvih burnih reakcija, sada digao ruke.

Pročitajte još Serija PEVAČICA: EVO ko će igrati Jeleninu SVEKRVU – vračaru ZORICU, a KO će biti SAŠA POPOVIĆ!

– U suštini, niti imam pravo niti bih želeo da utičem na snimanje te serije, filma, čega god o mojoj pokojnoj supruzi. Jednostavno, nije u mom domenu, nadam se da tvorac te serije zna šta radi. Za seriju o magijama, vradžbinama i to džigi bau niko me nije pitao za mišljenje niti me te stvari zanimaju. Snimanje serije o mojoj supruzi je samo neumesni senzacionalizam i eksploatacija jedne tragedije, a visokoumna kreatorka neka se drži svojih kreacija, nema potrebe da se bavi sudskim predmetima i da priželjkuje da sud osudi nekoga ko veze nema sa zločinom. Koristi suviše teške reči ničim izazvana. Očigledno joj sinapse gube konekciju sa jezikom, pa tandrče gluposti – rekao je Zoran Marjanović za naš list.

Pročitajte još VUK KOSTIĆ igra u seriji PORODICA. Za Film i TV demantovao – PEVAČICA, KOŠARE, DRŽAVNI SLUŽBENIK… sve je IZMIŠLJOTINA!

Snimanje će se odigrati u Beogradu i trajaće od 12. avgusta do 12. novembra, a scenarista Predrag Gaga Antonijević ističe da je serija inspirisana životom srpske Lore Palmer.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Popularna folk pevačica Milica Pavlović kaže da je veoma uzbuđena zbog novog projekta, te nije mnogo otkrivala jer, kako i sama kaže, još ne sme da detaljiše.
– Za sada ne mogu da iznosim detalje vezane za seriju i moju ulogu, ali scenario je neverovatno uzbudljiv i pun raznih preokreta, da sam ga ja pročitala u jednom dahu. Imponuje mi što je Gaga baš mene izabrao i veoma sam uzbuđena i euforična – rekla je Milica za portal Telegraf.rs.

Pročitajte još Dimitrije Vojnov otkriva za FILM I TV: Zašto se VUK KOSTIĆ nikada nije pojavio u DRŽAVNOM SLUŽBENIKU!

Izvor – Republika

Foto Youtube/Print Screen

Advertisement