Connect with us

Featured

SA TV PINK najavljuju bogatu televizijsku jesen! OVO SU SVE NOVE DOMAĆE SERIJE koje nas OČEKUJU – Zlatni dani, Neki novi ljudi…

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U jednom prestoničkom restoranu juče je proslavljena prva klapa serije „Zlatni dani“ koju ćemo od oktobra gledati na televiziji Pink. Serija „Zlatni dani“, rađena je po tekstu jednog od najznačajnijih srpskih dramskih pisaca Gordana Mihića, a u režiji iskusnog Marka Sopića.

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Scenario donosi duh prošlih vremena i na TV vraća seriju koja će nas podsetiti na najbolja humoristička ostvarenja.

Povodom prve klape upriličen je koktel na kome su prisustvovali vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović, koordinator za internet i multimediju Telekoma Srbija Vladimir Lučić, izvršni producenti Anita Todorović i Nina Radulović ispred produkcijske kuće „Stella Production“, rediteljska i glumačka ekipa na čelu sa Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem, a bili su i Milutin Mima Karadžić, Amar Ćorović i Uroš Jakovljević.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

– Krilaticom  serije “Pravo na ljubav ne zastareva” vodićemo se tokom celokupnog snimanja, koje će trajati naredna četiri meseca – rekla je Anita Todorović, izvršni producent serije. – Tekst Gordana Mihića nešto je što će sigurno promeniti ponudu serijskog programa poslednjih godina na našim prostorima i velika mi je čast što je “Stela produkcija” deo ove priče.

Pročitajte još ŠOK! KOŠARE pod znakom PITANJA! Producenti stopirali snimanje? Tražili da se priča POJEDNOSTAVI!

Radnja serije smeštena je u današnji Beograd i prati mladi par Laleta i Macu (Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović) koji posle neuspelih brakova i samo 48 sati poznanstva, odlučuju da započnu zajednički život. Oboje iz prethodnih brakova imaju decu i taman kada počinju zajednički život, u njihove živote ulaze porodica, prijatelji i komšije, koji svojim problemima, emocijama  i dogodovštinama unose dinamiku i pokazuju da život uvek ima i duhovitu stranu. Upravo taj humor čini ovu priču iskrenom, lekovitom i zanimljivom.

Pročitajte još Mima Karadžić priželjkuje nastavak MJEŠOVITOG BRAKA!

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović istakao je da ima velika očekivanja od serije „Zlatni dani“, kao i da će novu televizijsku sezonu obeležiti kvalitetan domaći serijski program ove medijske kuće.

– Ovaj projekat je posebno važan za sve nas, jer je ovo poslednji Mihićev tekst. Sa porodicom Lazić i Anitom već petnaestak godina imamo sjajnu saradnju, a i sa Gordanom Mihićem svojevremeno smo radili tri ili četiri projekta i svaki je bio uspešan, tako da sam siguran da će biti i ovaj. Na TV Pink će gledaoci u novoj sezoni moći da vide čak šest ili sedam serija, od kojih nekoliko radimo u partnerstvu sa Telekomom Srbija, što nam je velika čast i zadovoljstvo, jer se ovaj tandem pokazao veoma uspešnim u produkciji domaćeg serijskog programa. Pored našeg velikog projekta „Jugoslovenka“, tu će biti i  „Neki novi ljudi“, „Nek ide život“, „Ljubav ispod zlatnog bora“ , naravno „Zlatni dani“, kao i nove sezone „Državnog službenika“ i prva sezona serije „Pevačica“. A „Zlatni dani“ su poseban projekat, jer ekranizuje igrani program nostalgično , po profilu i obliku možda na način koji smo zaboravili – kako bi trebalo da izgledaju porodične serije – rekao je Željko.

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Prisutnima se obratio i Vladimir Lučić ispred Telekoma Srbija, koji je izrazio veliko zadovoljstvo povodom nove saradnje sa TV Pink.  

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

– Od puštanja našeg SuperStar TV kanala, imali smo veliku pomoć  i partnerstvo TV Pink. Naša želja je da se na televiziju vrate komedije kojih je poslednjih godina bilo malo, komedije poput onih starih, dobrih humorističkih serija. Velika nam je čast i želim da se zahvalim TV Pink i produkciji što su nas izabrali za partnera u ovoj seriji – rekao je Lučić.

Pročitajte još  TOP 10 ČINJENICA o seriji ŠTREBERI koje SIGURNO niste ZNALI!

Continue Reading
Advertisement