Connect with us

Featured

Počelo je snimanje nove domaće serije KLJUN – premijera početkom 2021. na TV NOVA S!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Prva klapa serije “Kljun” Srđana Dragojevića u produkciji “United Media” snimljena je danas u Pančevu, a tokom naredna tri meseca vrhunska glumačka postava snimanje će nastaviti na lokacijama u Beogradu, Subotici, Mokrinu, Senti i na Paliću.

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Serija će imati deset epizoda, a premijerno će se emitovati početkom sledeće godine na televiziji Nova S. Po ideji Milorada Milinkovića, scenario potpisuju Matija Dragojević, Ljubica Luković, Anja Mijović i Srđan Dragojević.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

Tokom deset epizoda upoznaćemo Sonju Kljun mladu, ambicioznu detektivku, željnu da dokaže da je njena istančana intuicija u pravu. Navodno samoubistvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se na prvi pogled čini. Zato se Sonja seli u Suboticu, a to pokreće lavinu događaja koja će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost. Istančanu intuiciju nema samo Sonja, već i njena desetogodišnja ćerka, čiji neobični snovi vezani za majčin posao iznenada počinju da se ostvaruju.

Rediteljski dvojac Jelena Gavrilović i Uroš Tomić kaže da se kroz seriju provlače teme talenta, snova i migracije, a da se njihovi junaci “bore da budu slobodni i svoji”.

Pročitajte još ŠOK! KOŠARE pod znakom PITANJA! Producenti stopirali snimanje? Tražili da se priča POJEDNOSTAVI!

– Talenat je nešto što povezuje veliki broj junaka. To je ogorman teret za njih jer ne umeju sami da ga sačuvaju već često dolaze u ruke nekakvih institucija koje pokušavaju taj talenat da zloupotrebe. I selidbe ljudi su vrlo aktielna tema, u seriji imamo i likove koji dolaze sa Bliskog istoka i migracije devedesetih sa naših prostora kao temu, ali u suštini to je priča o potrebi da se ostane svoj u svim tim putovanjima – rekla je rediteljka Jelena Gavrilović.

Pročitajte još Mima Karadžić priželjkuje nastavak MJEŠOVITOG BRAKA!

Reditelj Uroš Tomić kaže da je ovo prva domaća kriminalistička serija gde je glavna junakinja žena, i da je im je važno da nju igra dobra glumica.

– Glavna glumica je Ivana Vuković, televizijska publika je ne poznaje toliko pa će to biti osveženje za publiku. Serija se bavi snovima instinktom, šestim čulom, i nametalo se da to bude žena, taj razlog dolazi iz same priče i scenarija, ali s druge strane zbog hiperprodukcije posmatrate i gde je nešto novo u serijskom programu, a to je da niko to ne posmatra to iz ženske perspektive – dodao je on.

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

Pored Ivane Vuković, gledaoci će imati priliku da posle osam godina pauze gledaju Ljiljanu Blagojević koja igra vlasnicu jednog pansiona na Paliću, zatim mladog glumca Stefana Vukića (Mića Tot) u ulozi policijskog inspektora, Mićka Ljubičića (Dušan) kao radnika DB-a i staratelja Sonje Kljun.

Pročitajte još OTKRIVAMO Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE? Luka i SOFIJA napuštaju kuću KANAČKIH! LUKA priznaje SEBI – još je zaljubljen u NJU!…

Prvi put na filmu i televiziji pojaviće se i devojčica Drena Mršić (10) u ulozi Sonjine ćerke a pored njih tu su i Nataša Šolak Tapušković, Mario Knezović, Ljubiša Miličić i Vahid Džanković.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Izvršni producent serije je produkcijska kuća “Delirium”.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement