Connect with us

Naša Preporuka

Snimanje serije “Kamiondžije” bliži se kraju. Evo kada stiže na TV…

Published

on

Skoro 50 godina nakon emitovanja “Kamiondžija”, avanture Paje i Jareta bile su inspiracija za nove “Kamiondžije” koji su ovih dana snimaju na Ubu.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Evo ko igra najbliže saradnike Slobodana MILOŠEVIĆA – Branislava Ivkovića i Slavicu ĐUKIĆ DEJANOVIĆ u seriji PORODICA!

Poznati glumac Tihomir Stanić kaže da je snimanje počelo još krajem maja i da je još “malo” ostalo, još oko mesec dana i već se nazire kraj.

PROČITAJTE JOŠ: Počinje snimanje nove domaće serije ZLATNI DANI! Evo KADA i na kojoj televiziji će se emitovati ZLATNI DANI!

– Imali smo sreću, niko se nije razboleo i daće bog da tako i ostane. Atmosfera je dobra. Svi mi imamo osećanje nostalgije, uzbuđenje i nežnost kada pomislimo na tu slavnu seriju i velike glumce koji su u njoj igrali. Prilika da ponovo podsetimo i u ovom vremenu oživimo likove Baje i Žiće, kao što su nekada bili Paja i Jare – objašnjava Stanić.

Kamiondzije-Paja-i-Jare
Čkalja i Pavle Vuisić u seriji „Kamiondžije“

PROČITAJTE JOŠ: TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

To su likovi koji u teškim tranzicionim vremenima koja kod nas, kako kaže, traju već decenijama, pokušavaju da što nežnije i što lakše prežive.

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Stanić navodi da iako razlika u radnji ima, vremena su slična i uveren je da će gledaocima biti zanimljivo, duhovito i inspirativno da odgledaju 20 epizoda koje se sada snimaju.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – sledi VELIKI ŠOK! ADA Kanački postaje BESKUĆNICA!? SOFIJA joj UZIMA SVE! A evo i KAKO!

O snimanju u Valjevskom kraju, glumac kaže su on i čitava ekipa nestvarno lepo dočekani.

– U velikim gradovima gde su ljudi navikli na snimanja, ona ih pomalo i nerviraju i ne gledaju blagonaklono kada se zatvore ulice. Dolazeći ovde na snimanje vidim kolonu automobila, jer je zatvoren put zbog snimanja, ali svi radosno mašu i svi su na neki način ponosni što učestvuju stvaranju ovog dela – ističe Stanić.

PROČITAJTE JOŠ: Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i KRATKO TRAJE!

Snimanje serije se završava sredinom septembra, a prve epizode moći će da se pogledaju već u decembru.

Foto RTS / Promo

Advertisement