Connect with us

TV

Igra sudbine 132. epizoda – utorak, 25. avgust: Pančeta baca BOMBU – Luka je otac NADINOG DETETA! Mila ponovo u LJUBAVNOM TROUGLU!

Published

on

Komplikacijama nikad kraja. Igra sudbine 131. epizoda okrenula nam je svet naglavačke, a Igra sudbine 132. epizoda koja je na programu u utorak 25. avgusta tek će da bude zemljotres.

Pročitajte još Lidija Vukićević OTKRILA koga će igrati u seriji IGRA SUDBINE! OVO niste očekivali…

Sofija i Božidarka sve su bliže uspešnom rezultatu njihovog paklenog plana da otruju Adu. Ali da li će Sofijina doza biti pogrešna? Prevelika za nejako Adino srce? Jelena je kao što znamo napravila problem. Luka je sada ubeđen da ga Mila još voli! Kako će se Mila izboriti sa ovim novim ljubavnim problemom?

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

Zbog nečega smatramo da će svakako proći mnogo lakše nego što će to biti slučaj sa Lukom. Ivanov i Tićin stan da Pančetu priteraju u ćošak, izmigoljiće im se poput sapuna. Umesto onoga što su želeli da čuju dobiće razlog za kajanje. Pančeta će iz samo njoj znanog razloga reći da je otac Nadinog deteta LUKA! A za to vreme između Nade i Strahinje polako počinju da se pojavljuju prvi znaci simpatija. Da li je ljubav moguća?

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Foto Prva

Advertisement