Naslovna TV OTKRIVAMO Evo ko igra najbliže saradnike Slobodana MILOŠEVIĆA - Branislava Ivkovića i...

OTKRIVAMO Evo ko igra najbliže saradnike Slobodana MILOŠEVIĆA – Branislava Ivkovića i Slavicu ĐUKIĆ DEJANOVIĆ u seriji PORODICA!

Gordan Kičić u seriji “Porodica”, koja se bavi sudbinom bračnog para Milošević – Marković, tumači lik Branislava Baneta Ivkovića, ekskluzivno saznaje portal Nova.rs. Ivković je bio ministar u vladi Mirka Marjanovića i jedan od vodećih kadrova SPS-a iz doba kada je tom partijom i zemljom suvereno vladao Slobodan Milošević.

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Dok je doktor Bane pomalo pao u zapećak i danas uglavnom više poznat kao suprug portparolke MUP-a Biljane Ivković, jedna aktuelna funkcionerka socijalista takođe je zastupljena u seriji “Porodica”. Radi se o Slavici Đukić Dejanović, bivšoj ministarki zdravlja i predsednici Skupštine Srbije, koju tumači Katarina Kaja Žutić.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Gordan Kičić (43) u dosadašnjoj karijeri na filmu i u serijama, ako se izuzme uloga mladog Nikole Pašića u “Poslednjoj audijenciji”, nije glumio političara. Nešto najbliže tome je bio lik Kaluđera iz Senki nad Balkanom, surovi tajkun-kriminalac, s ambicijama da političarima manipuliše zarad lične koristi.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Branislav Ivković tokom 90-ih godina prošlog veka svrstavan je u red odanih Miloševićevih saradnika, ali je pripadao “mekšoj” struji SPS-a. Posle 5. oktobra pregovarao je u ime partije sa predstavnicima DOS-a o predaji Miloševića, koji mu to nikada nije oprostio. Konačno je izbačen iz Socijalističke partije Srbije 2002. godine. Bio je profesor na Građevinskom fakultetu.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Gordan Kičić i Katarina Žutić deo su za sada poznate sjajne glumačke ekipe okupljene oko serije “Porodica”.

Jednu od epizodnih uloga ima i Svetlana Bojković, koja oteletvoruje stariju Slobinu simpatizerku koja dolazi pred vilu “Mir” da ga brani.

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Slike sa snimanja “Porodice”, detalji produkcije i kasting izgleda da su za sada strogo čuvana tajna. Glumcima je ugovorima zabranjeno da govore o svojim ulogama i da otkrivaju bilo kakve detalje. Iza projekta stoji producentska kuća “Fajerflaj” (Firefly). Snimanje je počelo u junu.

Pročitajte još KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Izvor; Foto Nova.rs

Čekirajte Obavezno

MILOŠ BIKOVIĆ otkriva KADA nam stižu SENKE NAD BALKANOM 3!

Miloš Biković pojavio se na samom kraju druge sezone serije "Senke nad Balkanom", u poslednjoj epizodi, te gledaoci s nestrpljenjem čekaju treću...

IVAN BOSILJČIĆ šokirao javnost PRIZNANJEM iz PRIVATNOG ŽIVOTA! Mnogi ga NEĆE razumeti, ali OVU TAJNU više nije mogao da KRIJE…

Pročitajte još Južni vetar 2 – Ubrzanje: CAR se vraća iz MRTVIH?! A evo i KAKO! Glumac Ivan Bosiljčić...

Urgentni centar – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 22h): Damjanu stavljene LISICE, a Marina mu POMAŽE

Ljubav između Nemanje Arsića i sestre Marte vraća svoj stari sjaj ioni su sve bliže odluci da obelodane svoju vezu. Nastavlja se Nininaborba za radno mesto. Sestra Ljilja pomaže Nini tako što je dovodi unevladinu organizaciju koja se bavi borbom za prava majki i budućihmajki.  Pročitajte još Igra sudbine 146. epizoda – četvrtak, 17. septembar: Vukašin PROVALJUJE Sofiju! Ona i ne sluti ŠTA...

Igra sudbine 146. epizoda – Aleksu čeka OGROMAN ŠOK! Saznaje da je Ivan zaljubljen u Adu! I to ga NEĆE oduševiti…

Igra sudbine 146. epizoda zavrteće točak života brže nego ijedna do sada. Konačno će se neke stvari razjasniti, a mnoge maske će...

Tate – četvrtak, 17. septembar (PRVA, 20.00): Vlada u PAKLU zbog Mionine LJUBOMORE

Pročitajte još Igra sudbine 145. epizoda – sreda, 16. septembar: ŠOK! Sofiji se ne PIŠE DOBRO! Matija će POLUDETI na POSLU! A zatim...