Connect with us

Featured

OTKRIVAMO Evo ko igra najbliže saradnike Slobodana MILOŠEVIĆA – Branislava Ivkovića i Slavicu ĐUKIĆ DEJANOVIĆ u seriji PORODICA!

Published

on

Gordan Kičić u seriji „Porodica“, koja se bavi sudbinom bračnog para Milošević – Marković, tumači lik Branislava Baneta Ivkovića, ekskluzivno saznaje portal Nova.rs. Ivković je bio ministar u vladi Mirka Marjanovića i jedan od vodećih kadrova SPS-a iz doba kada je tom partijom i zemljom suvereno vladao Slobodan Milošević.

Pročitajte još KONAČNO! Počinje snimanje filma JUŽNI VETAR 2! A evo i KADA! ZBOG korone glumci moraju da urade NEŠTO NEVEROVATNO. Otkrijte ŠTA!

Dok je doktor Bane pomalo pao u zapećak i danas uglavnom više poznat kao suprug portparolke MUP-a Biljane Ivković, jedna aktuelna funkcionerka socijalista takođe je zastupljena u seriji “Porodica”. Radi se o Slavici Đukić Dejanović, bivšoj ministarki zdravlja i predsednici Skupštine Srbije, koju tumači Katarina Kaja Žutić.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE: Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković otkrivaju KAKO ĆE MARAŠ napustiti KRIMINAL!

Gordan Kičić (43) u dosadašnjoj karijeri na filmu i u serijama, ako se izuzme uloga mladog Nikole Pašića u “Poslednjoj audijenciji”, nije glumio političara. Nešto najbliže tome je bio lik Kaluđera iz Senki nad Balkanom, surovi tajkun-kriminalac, s ambicijama da političarima manipuliše zarad lične koristi.

Pročitajte još HIT! Prvo KOŠARE, a sada i ŽETVA! Miloš Biković snima još jedan FILM o stradanju SRBA na KOSOVU!

Branislav Ivković tokom 90-ih godina prošlog veka svrstavan je u red odanih Miloševićevih saradnika, ali je pripadao “mekšoj” struji SPS-a. Posle 5. oktobra pregovarao je u ime partije sa predstavnicima DOS-a o predaji Miloševića, koji mu to nikada nije oprostio. Konačno je izbačen iz Socijalističke partije Srbije 2002. godine. Bio je profesor na Građevinskom fakultetu.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić za FILM i TV otkriva sve o filmu i seriji KOŠARE – Osećam se kao da sa BIKOVIĆEM SLUŽIM VOJSKU!

Gordan Kičić i Katarina Žutić deo su za sada poznate sjajne glumačke ekipe okupljene oko serije “Porodica”.

Jednu od epizodnih uloga ima i Svetlana Bojković, koja oteletvoruje stariju Slobinu simpatizerku koja dolazi pred vilu “Mir” da ga brani.

Pročitajte još TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

Slike sa snimanja “Porodice”, detalji produkcije i kasting izgleda da su za sada strogo čuvana tajna. Glumcima je ugovorima zabranjeno da govore o svojim ulogama i da otkrivaju bilo kakve detalje. Iza projekta stoji producentska kuća “Fajerflaj” (Firefly). Snimanje je počelo u junu.

Pročitajte još KAKAV OBRT! Nataša Drakulić OTKRIVA – PEVAČICA nema nikakve veze sa JELENOM MARJANOVIĆ! Evo o čemu se ZAPRAVO radi u seriji!

Izvor; Foto Nova.rs

Continue Reading
Advertisement