Connect with us

Featured

Miodrag Radonjić za FILM I TV otkriva – Hoće li se snimati JUŽNI VETAR 3? Baća nije IDOL, već DEČAK koji živi brzo i KRATKO TRAJE!

Published

on

Piše Dijana Maksimović

U Knjaževcu je pala prva klapa nastavka filma „Južni vetar „, koji nosi naziv „Ubrzanje“. I ovog puta glavni junaci su Petar Maraš (Miloš Biković) i Baća (Miodrag Radonjić). Šta će se dogoditi kada Maraš postaje „neprikosnoveni vođa srpskog podzemlja“ ostaje da se vidi.

Pročitajte još JUŽNI VETAR OSVAJA SVET! Rusi otkupili film, Englezi snimaju RIMEJK!

– Baća će, prateći svog najboljeg prijatelja Maraša, biti upleten u nove opasne i neizvesne situacije koje ponovo mogu skupo da ga koštaju. On je tip osobe koja ne sagledava svoj život dugoročno već se koncentriše na sadašnji trenutak i na blisku budućnost  i u tom smislu često može da bude ponosan i zadovoljan sobom – izjavio je nedavno Miodrag Radonjić.

Pročitajte još Igra sudbine – sledi VELIKI ŠOK! Strahinja HOĆE DA UZME NADI DETE! A evo i zašto!

Iako je Baća naizgled zabavan lik, on je predstavnik kriminalne  grupe. Da li je ijednog trenutka glumac pomislio da bi kreiranjem takvog lika, mogao da postane idol mladima…

https://www.youtube.com/watch?v=DBOvvzORV6Q

Pročitajte još Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji IGRA SUDBINE – Spremite se za veliko iznenađenje! OVAKVU me NIKADA niste VIDELI! (FOTO)

-Nisam razmišljao na taj način, ali generalno je klizavo reći da li je on stvarno idol mladima ili je to samo impresija koja kratko traje. To je kao onaj citat iz dokumentarnog  filma „Vidimo se u čitulji“ kada momak od nekih 16, 17 godina kaže: „Svaki muškarac bi voleo da vozi poršea, ima puno para i puno lepog ženskog društva, svaki muškarac…“, ali taj momak pre svega nije muškarac već skoro pa dečak i vrlo brzo, kasnije u filmu, vidimo kako se završava ta njegova impresija. Naš „Južni vetar“ se pored ostalih stvari trudi i da rasvetljava te impresije prikazujući šta je cena toga – istakao je glumac.

Pročitajte još OTKRIJTE – Šta nas čeka u NOVIM epizodama serije IGRA SUDBINE! Hoće li NADA IZGUBITI BEBU?

Miodrag  često voli da istakne da obožava da snima akcione scene i da mu je jedna od najdinamičnijih  svakako bila pucnjava u „Južnom vetru“, kada mu se zaglavio pojas u obračunu sa Bugarima. Umetnik otkriva  i da se već razmišlja i o trilogiji „Južnog vetra“.

Pročitajte još ŠOK! KOŠARE pod znakom PITANJA! Producenti stopirali snimanje? Tražili da se priča POJEDNOSTAVI!

– Voleli bismo to da uradimo pod uslovom da dobijemo podršku koju taj projekat i ta strategija zaslužuje, a to podrazumeva da zahtevi iz nastavka u nastavak budu sve veći i obimniji kako ne bi razočarali publiku i kako bi mi bili ponosni na sve kada na kraju stavimo tačku – istakao je Radonjić.

Pročitajte još Južni vetar 2: UBRZANJE – Počelo snimanje! U Knjaževcu pala PRVA KLAPA! A evo i kada će biti premijera!

Pročitajte još

Continue Reading
Advertisement