Connect with us

TV

HIT! Andrija Kuzmanović OTKRIVA – Hoće li biti snimanja SENKI NAD BALKANOM 3?

Published

on

Glumac Andrija Kuzmanović popularnost je stekao ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u “Montevideu”, a potvrdio je ulogom inspektora Stanka Pletikosića u seriji “Senke nad Balkanom”, oba dela kao režiser potpisuje Dragan Bjelogrlić.

Pročitajte još Miloš Timotijević za FILM I TV OTKRIVA – Kakav je osećaj biti DEČKO Milice PAVLOVIĆ!

Trenutno radi na dva projekta. Glavnu ulogu ima u seriji “Zlatno doba”, a u filmu “Toma” tumači lik menadžera Dragana Dakovića Drde.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević rekla ZBOGOM KOVRDŽAMA! Glumica se zbog uloge u IGRI SUDBINE odrekla LOKNI? EVO kako sada IZGLEDA!

– U dogovoru sa Draganom Bejlogrlićem, odlučio sam se za ovu ulogu. On je uvek želeo da bude menadžer, pa smo mu ovim dali omaž. Pripremamo jednu fenomenalnu seriju i film, prepune statista – rekao je Andrija Kuzmanović.

PROČITAJTE JOŠ OTKRIVAMO! Počelo snimanje serije AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA, evo ko igra glavne uloge…

Pometnju o tome koji lik u filmu igra napravi je sam Kuzmanović, jer je objavom fotografije na društvenim mrežama, koju je potpisao “Mišo Kovač”, naveo svoje pratioce da je u pitanju druga uloga. Sam Kuzmanović kaže da bi voleo da tumači tog muzičara, jer je u pitanju veliki majstor.

PROČITAJTE JOŠ HIT! Milica Pavlović OTKRIVA koja scena u seriji PEVAČICA je najviše PLAŠI!

–  Na setu imamo čudne frizure i ja se šalim kako sam plaćen po frizuri, ali to je jednostavno bilo takvo vreme. Bjela je sa Zoranom Lisincem, mladim rediteljem sa kojim prvi put radim, a koga moram da pohvalim, doneo holivudski pristup snimanju. Bez obzira što je Toma iz okoline Leskovca ili što se sve dešavalo u nekoj sredini socrealizma, ovaj film je holivudski. Atmosfera na setu pomalo je nostalgična. Non-stop slušamo Lepu Lukić, Tozovca, Kalezića, Tomu, Silvanu… Pritom, ja sam im svima menadžer. Deluje kao da smo non-stop u kafani, ali to i prija, jer imam lep osećaj na setu – rekao je Andrija. – Ipak, ne snimamo uz pravi alkohol, već uz razmućenu koka-kolu, sok od jabuke, višnje. Fingiramo alkohol.

PROČITAJTE JOŠ Nataša Drakulić za Film i TV OTKRIVA – MILICA PAVLOVIĆ je PUN POGODAK za ulogu PEVAČICE!

“Tomu” kao režiser potpisuje Dragan Bjelogrlić, a o njemu Kuzmanović ima samo reči hvale.

– On je čovek koji od malena radi kao glumac, a rediteljske sposobonsti dokazuje iz dana u dan. On jedan je kao četiri čoveka na setu. Vodi računa o svakom detalju, ume nekad da bude naporno, ali se sav trud na kraju isplati – zaključuje Andrija.

Senke nad Balkanom 2

Jedina tema oko koje ostaje tajnovit jeste odgovor na pitanje kada će i da li će biti snimanja treće sezone serije “Senke and Balkanom”

Pročitajte još OTKRIVAMO! Branka Pujić i Anđela Jovanović u drugoj sezoni serije SRPSKI JUNACI SREDNJEG VEKA u istoj ulozi. Evo o čemu je reč…

– Ne mogu sa sigurnošću za sada ništa da kažem. Velika mi je želja da u trilogiji “Senke nad Balkanom” konačno zaokružim lik inspektora Stanka Pletikosića – rekao je on, nagovestivši da se o trećoj sezoni uveliko razmišlja.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement