Connect with us

Featured

HIT! Evo gde bi MILAN KALINIĆ poveo GORDONA REMZIJA i BERA GRILSA da su mu gosti u SRBIJI!

Published

on

Da kojim slučajem Ber Grils i Gordon Remzi zalutaju u našu zemlju i traže mu da im bude domaćin na putovanju Srbijom, jedno od mesta na koje bi ih bez sumnje poveo, naš poznati voditelj i glumac Milan Kalinić, je Potpećka pećina!

PROČITAJTE JOŠ Igra sudbine 143. epizoda – petak, 11. septembar: Sofija će LUKI servirati NOVU LAŽ – Aleksa i Mila pričaju SVIMA da je ADA POLUDELA!

Grilsa bih poslao da „preživljava“ u fenomenalnoj pećini nadomak Užica čiji ulaz izgleda kao džinovska potkovica od 50 metara visine, koja je najveća u Srbiji. A Remzi i ja, gurmani kakvi jesmo, niz rečicu Petnicu koja tu izvire zaputili bismo se pored ribnjaka u kom ima više ribe nego vode do legendarnog restorana  „Riblji restoran Pećina“ da majstoru emisije „Skriveni ukusi sveta“ otkrijem skrivene ukuse Srbije – otkriva Milan Kalinić.

PROČITAJTE JOŠ Počinje jubilarni 10. FILMSTREET – Decenija kultnih filmova na ulicama Beograda

Kada je hrana u pitanju Kalinić ima poduži spisak, pa bi svetske goste i velike putnike savetovao da probaju ukusnu pastrmku i najbolju pitu od jabuka sa orasima, za koje kaže da su i jedina dva jela koja se služe uz sjajno domaće vino u ovom restoranu.

– Pastrmka se sprema isključivo pržena na roštilju i samo iz ribnjaka koji je pre 40 godina napravio otac sadašnjeg vlasnika restorana Petra Panića, a recept za pitu patentirala je njegova majka. I ako bi me Remzi tad pitao – Koji je najvažniji skriveni ukus Srbije, rekao bih mu – Tradicija! – siguran je Milan Kalinić.

A dok se to ne desi – zajedno sa Milanom možemo da pogledamo premijeru druge sezone emisije „Gordon Remzi: Skriveni ukusi sveta“ na kanalu „National Geographic“ od 13. septembra nedeljom u 22.00!

Foto PROMO

Advertisement