Connect with us

Featured

Goran Bogdan otkriva SVE o svom JUNAKU iz serije MOČVARA – Nikola je BESAN PAS koji ŽRTVI skače PRAVO ZA VRAT! Mračni vitez kog je teško razumeti…

Published

on

Pročitajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Glumca Gorana Bogdana posle zapaženih uloga u seriji „Senke nad Balkanom“ i u filmu „Otac“, uskoro gledamo u seriji „Vreme zla“ rađenoj po romanima Dobrice Ćosića a u režiji Ivana Živkovića, a od 6. septembra na kanalu Superstar i od 12. na RTS 1, kao inspektora Nikolu u napetom domaćem krimiću „Močvara“. U intervjuu za TV Novosti popularni glumac otkriva da njegovog mračnog junaka dobrim inspektorom čini baš to što je potekao iz – sa druge strane zakona.

Pročitajte još Šta nam donosi nova epizoda serije IGRA SUDBINE – Luka i Aleksa će se POMIRITI!

– Mladost je proveo okružen kriminalcima. Veoma dobro ih poznaje. To ga čini svirepim, poput besnog psa koji žrtvi odmah skače za vrat. Wega je odgajila močvara. Uselila se u wega i postala njegov habitus. Zamišqam ga kao malog aligatora, ribu koja odlično pliva u takvoj sredini. Ništa ga ne iznenađuje – otkriva Bogdan, dodajući da je uživao u ovoj ulozi, jer je njegov lik veoma slojevit.

Mocvara

Pročitajte još “JUGOSLOVENKA” se preselila u BEOGRAD! A evo i gde se snimaju nove epizode!

– Nikola je mračan, ali sazdan od emocija. Ćudqiv je, ima buran karakter, lako plane i teško se zaustavi, ali u dubini duše ima nečeg dobrog u njemu. Tu se krije dete koje nije razrešilo svoje nedoumice. On je porodičan čovek, zaštitnik, pogotovo žena. Ne trpi nepravdu i snažno kažwava. Neka verzija mračnog viteza na kog sam se, priznajem, teško navikao – iskren je Bogdan.

Pročitajte još Dugo očekivana serija “Toma” emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement