Connect with us

Featured

Igra sudbine 144. epizoda – utorak, 15. septembar: ŠOK! Matija će greškom popiti OTROVAN ČAJ! Sledi LUDILO!!!

Published

on

Ko će dočekati utorak, 15. septembar i 144. epizodu serije Igra sudbine. Iako smo večeras imali sasvim dovoljno uzbuđenja da o njima razmišljamo barem dva dana – priznajemo, sa znatiželjom ćemo se teško izboriti.

Pročitajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Za početak, brzopleta Pančeta, slutimo, napraviće haos od koga će se naši junaci teško oporaviti. U njenoj verziji priče, Ada Kanački je već sahranjena, služavka Višnja ubica, a Komarac – saučesnik! I što je najgore od svega, sve je to istrtljala Tići, a u narednoj epizodi, vidimo, saznaće to i Ivan. A kuda će nas povesti ovaj haos dalje.

Pročitajte još Dugo očekivana serija “Toma” emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Ono što nam je drago, i što je trenutna mirna luka u ovoj opakoj IGRI SUDBINE jeste mirno more kojim plovi Strahinjina i Nadina ljubav. Među njima je sve više razumevanja i postaju sve bliskiji. To se može reći i za Milu i Aleksu, koji osim ljubavi sada dele i jednu tajnu.

Pročitajte još Šta nam donose NOVE EPIZODE serije IGRA SUDBINE – ADI će se dogoditi nešto STRAŠNO! Luka i Sofija se RAZVODE? A Nada gubi DETE?

To će međutim, iskoristiti Sofija koja u njihovom tandemu vidi sjajnu priliku da poseje crv sumnje. Prvo što radi jeste da ubedi Luku da su Vukašin i Aleksa smislili pakleni plan protiv njega. Cilj je da mu oduzmu sve i da na njegovo mesto dovedu Aleksu. I Luka, naivan kakav jeste, naravno, sve joj poveruje. Okreće se protiv Alekse i Vukašina, ali to nije sve.

Pročitajte još HIT! RUSI ODLEPILI za MARAŠEM! JUŽNI VETAR na listi TOP 10 najiščekivanijih SERIJA u RUSIJI OVE JESENI!

I Matija je smislio pokvareni plan. Ispričaće Luki kako Aleksa i Mila svima u firmi otkrivaju da je Ada poludela. Istina je, naravno, drugačija, ali Luki će ovo biti dovoljno. A onda sledi najveći šok. U gostima kod Luke i Ade, Matija moli višnju da mu skuva šoljicu ČAJA! ONOG ČAJA! ADINOG ČAJA!Šta će se sada dogoditi, hoće li Matija poludeti i kako će se konačno završiti agonija sa trovanjem u kojoj je Ada čas luda, čas prisebna, a mi van sebe od radoznalosti.

Pročitajte još Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Advertisement