Connect with us

Featured

EXPLOZIV u potrazi za KIM KARDAŠIJAN – nova sezona na Prvoj od ponedeljka u 18.50

Published

on

Punih deset godina njihove reportaže govore nam o običnim ljudima, njihovim sudbinama, uspesima, nedaćama, radostima i neprilikama. Pred nama i njima je 11. sezona emsije Exploziv koju gledamo na Prvoj televiziji, a u ponedeljak od 18.50 urednički tim Marija Prebeg i Dejan Vučenović prikazaće nam nove priče.

PROČITAJTE JOŠ Urgentni centar 3. sezona – UTORKOM, SREDOM I ČETVRTKOM U 22.00 na TV PRVA!

Nataša Keravi, naša reporterka, uradila je prilog o tome kako danas, u vreme pandemije virusa Covid-19, žive muzičari. Ali ne oni poznati, već oni koji zarađuju od tezge do tezge, od prvog do prvog. Tako će gledaoci upoznati muzičara koji je karijeru počeo sa Đorđem Balaševićem, a ovih dana je u 50. godini života otišao prvi put na razgovor za posao – otkriva urednica Marija Prebeg. – Tokom narednih emisija videćemo i prilog Ane Rajković sa građanima Loznice koji se sami bore protiv narkodilera u svom gradu. Za našu emisiju govori Vladimir Mitrić, novinar Večernjih novosti koji već 15 godina ima danonoćnu policijsku pratnju. Ana je sa njim otišla na mesto gde najčešće stižu veće količine droge, a koje se kasnije prepodaju. Nastojimo da imamo šarenoliku ponudu kada su naše reportaže u pitanju, pa ćemo tako videti uskoro gde je to i kako u Srbiji boravila, ni manje ni više, nego Kim Kardašijan.

EXPLOZIV Urednički tim Marija Prebeg i Dejan Vučenović

Za urednika Dejana Vučenovića, koji je i nagrađivani reporter Exploziva, protekla decenija predstavlja hiljade emisija, desetak hiljada reportaža, ali pre svega priče o ljudima koji su uz Exploziv našli mesto u medijima.
– Može me učiniti ponosnim i zvezdano nebo nadamnom i moralni zakoni u meni, ali ponosnim me me čine i priče o životima ljudi koje smo uspeli da proglasimo bitnim i vidljivim. Teške životne priče. Ratne priče. Zaboravljene priče. Priče koje su drugi izbegavali, a mi se nismo libili da ih prikažemo – smatra Dejan Vučenović.

Ponosan je i na priče o koje je snimio o Srđanu Aleksiću , junaku iz Trebinja, o Diani Budisavljević, kao i mnogim drugim reportažama koje kao autor potpisuje.
– Ipak, kada pogledam iza nas, ovih deset godina, shvatam da smo mnogim ljudima bili poslednja šansa za bolji život. I da smo samo jedan novi stan obezbedili jednoj samohranoj majci iz Niša, bio bih srećan. A zahvaljujući našim pričama i ljudima koji su nas gledali, uspeli smo da izgradimo dvadesetak novih kuća i ostvarimo nečije snove. Mislim da je to dovoljno da osetimo ponos – siguran je Dejan Vučenović.

PROČITAJTE JOŠ EKSKLUZIVNO U Srbiji počelo snimanje EVROPSKOG horora “VAMPIR” – EVA RAS u filmu BRANKA TOMOVIĆA!

Urednici otkrivaju da je emisija dobila „pojačanje“. Timu reportera emisije priključila su se tri nova imena. Željka Mrđa, dobro poznato lice Jutarnjeg programa, Milica Dačić sa Studija B i Jelena Sladojević iz Tanjuga.

Za petak 18. septembar, urednički dvojac, pripremio je posebnu, slavljeničku emisiju kojom će proslaviti punih deset godina trajanja, a u kojoj ćemo se podsetiti na najvažnije priče, ljude i sudbine zbog kojih je “Exploziv” veoma gledana emisija.

Foto PROMO

Advertisement