Connect with us

Featured

TATE – od 15. septembra NOVE EPIZODE na PRVOJ! A evo kako MILAN KALINIĆ izgleda kao PETAR MALBAŠA!

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 144. epizoda – utorak, 15. septembar: ŠOK! Matija će greškom popiti OTROVAN ČAJ! Sledi LUDILO!!!

Na radost velikog broja fanova, nove epizode popularne domaće serije „Tate“ počinju da se emituju od večeras, 15. septembra u 20 časova i prikazivaće se od utorka do petka na programu Prve televizije.

Pročitajte još Urgentni centar 3. sezona – UTORKOM, SREDOM I ČETVRTKOM U 22.00 na TV PRVA!

Nove ljubavi, razvodi, zapleti i raspleti očekuju nas u ovoj izuzetno gledanoj i popularnoj seriji čiji se nastavak s nestrpljenjem iščekivao. 

Pročitajte još HIT! Evo gde bi MILAN KALINIĆ poveo GORDONA REMZIJA i BERA GRILSA da su mu gosti u SRBIJI!

Seriju potpisuje dobro poznata ekipa pod rediteljskom palicom Vlade Aleksića i Milana Konjevića s jednom, sada već svima poznatom izmenom u glumačkoj postavi. U ulozi uspešnog advokata, šarmera Petra Malbaše kojeg je u prvoj sezoni glumio Filip Juričić, sada ćemo gledati Milana Kalinića koji se u ovoj ulozi odlično snašao.

Pročitajte još SJAJNE VESTI Počelo snimanje druge sezone serije DUG MORU! A evo i KAD stiže na MALE EKRANE!

Ova humoristička, porodična serija sa melodramskim zapletom, pored sjajne četvorke – Prljeta, Janković, Kalinić i Šepetkovski prati i sudbinu njihovih žena, bivših ljubavi, dece, komšija…

Pročitajte još Kraj serije “Okružen mrtvima” nakon 11. sezone – EVO KADA ćemo GLEDATI POSLEDNJU EPIZODU!

Sjajna ženska postava predvođena Ljubinkom Klarić, Marijanom Mićić, Tašanom Đorđević i Tamarom Radovanović, od sredine septembra unosi vedrinu i odličnu zabavu u naše domove. Svakog radnog dana u 20 časova deo ove sjajne glumačke postavi biće i Miki Damjanović, Jovana Jelovac-Cavnić, Anja Alač, Katarina Žutić, Srdjan Janković, Jelica Sretenović, Sonja Kolačarić, Boris Pingović, Nela Mihajlović kao i mladi glumci Staša Nikolić, Nikola Brun…

Pročitajte još Goran Bogdan otkriva SVE o svom JUNAKU iz serije MOČVARA – Nikola je BESAN PAS koji ŽRTVI skače PRAVO ZA VRAT! Mračni vitez kog…

Priča je smeštena u jedno beogradsko naselje i prati sudbine advokata i  njegove saradnice,  propalog glumca u nesnađenoj ulozi bivšeg i sadašnjeg muža, vlasnika picerije koji je pred razvodom i udovca veterinara.

Pročitajte još Šta nam donosi nova epizoda serije IGRA SUDBINE – Luka i Aleksa će se POMIRITI!

Pročitajte još Dugo očekivana serija “Toma” emitovaće se na PRVOJ, evo i kad!

Foto Voja Galevski

Advertisement