Connect with us

Featured

MOČVARA podelila publiku na društvenim mrežama! Dimitrije VOJNOV – neophodno UPOZORENJE na NEPRIJATAN sadržaj!

Published

on

Utisci o kriminalističkoj televizijskoj seriji Močvara brzo su stigli na društvene mreže. Čak i pre završetka emitovanja prve epizode u subotu, 12. septembra na RTS 1.

Pročitajte još Za ulogu SOFIJE u “MI NISMO ANĐELI 2” u “trci” bila i ova GLUMICA

Brojne objave ističu maestralnu glumu Gorana Bogdana i odličan izbor glumačke ekipe, dok je Močvara dobila ocene od mračne i moćne do strašne, ali fenomenalne. 

Pohvale je dobila i muzika koja prati priču o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom.  Ipak, deo publike bio je nezadovoljan plasiranjem određenih problematičnih scena poput one iz prve epizode u kojoj se dvoje dece mažu fekalijama po licu, u udarnom terminu na prvom programu Nacionalnog servisa.

Pročitajte još Stižu TRI filma i SERIJA o NIKOLI TESLI! Miloš Biković, Raša Bukvić i Katarina Radivojević dočaraće nam TESLU! A evo i KADA!

Dimitrije Vojnov Državni Službenik

Među onima koji su istakli neprimerenost emitovanja ovakvog sadržaja bez prethodne najave ili upozorenja na osetljivu tematiku i na to opomenuli na svojim društvenim mrežama je i naš ugledni scenarista Dimitrije Vojnov (Državni službenik), a njegovom stavu pridružili su se i mnogi drugi.

Takođe, ono što su mnogi zamerili je i činjenica da su se pomenute sporne scene emitovale u nedelju u terminu od 15.29 na RTS 1, tačno u vreme nedeljnog ručka.

Pročitajte još VRUĆE scene Gorana Bogdana i Marte Bjelice – “Močvara” na SUPERSTAR TV i RTS

Šta vi mislite o tome? Da li je „Močvara“ suviše eksplicitna, ili je baš po vašoj meri?

Foto Printskrin

Advertisement