Connect with us

Featured

Igra sudbine 152. epizoda – utorak, 29. septembar: ŠOK! Matija i Sofija RASKRSTILI! Nema više TROVANJA ADE! Sofija ima NOVOG TROVAČA! Ko je ON?

Published

on

Pročitajte još Igra sudbine 151. epizoda – Sofija u Adinu kuću UBACUJE ŠPIJUNA! Ali ADA je spremna za ZAVRŠNI UDARAC! Sofiju će ZABOLETI!

Malo je nepoznanica ostalo u seriji Igra sudbine, a 152. epizoda razrešiće nam i to malo što je preostalo. Sofija buši sa svoje strane. Našla je idealnog muškarca za Vukašinovu zamenu, ali čini nam se – uzalud.

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Nakon što su ona i Luka na njenu inicijativu došli u posetu Matiji, Ada im je priredila iznenađenje. Pre Sofijom je Matiji saopšteno da je otrovan, a Luka je sam povezao da se slično dogodilo i Adi. Uspaničena Sofija pobela je iz sobe nakon što je Ada prokomentarisala da su od otrova opasniji trovači.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 stigao u BEOGRAD! Avramović obećava AKCIJU KAKVU SRBIJA do sada NIJE VIDELA!

Matija je u šoku jer oseća da je Ada provalila njihov plan i da nešto zna. To kasnije otkriva i Sofiji i traži od nje da obustavi dalje Adino trovanje. Nakon što mu ona kaže da o tome nema ni govora i da će tek da upotrebi tablete Matija besni i kaže da se on povlači. Siguran je da Ada zna za njegovu umešanost jer ga nije oslovila sa – lepi moj dečak.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

Bruner takođe mozga ko je taj koji je otrovao Matiju, a Luka dolazi do zaključka da je to sigurno žena, i da to mora biti Jelena. Vukašin ne gubi vreme. Našao je zamenskog čuvara da Adi čuva leđa, ali nije siguran da će se taj profesionalac dopasti i Ivanu i njegovoj porodici. O kome li je to reč? I ah, avaj, šta to radi Pančeta u Jankovom krilu? Da li će mu se predati ili će mu konačno presuditi jer je povredio Tiću?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement