Connect with us

Featured

HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE izabrani za NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR 2020!

Published

on

Pročitajte još TOP 10 NAJPOŽELJNIJIH DOMAĆIH GLUMACA! Otkrivamo – KO JE najveći MILJENIK ŽENA?

Na osnovu pristiglih glasova u okviru glasanja za najpopularniji glumački par na 10. festivalu Drama i serija FEDIS 2020, mada glasanje još nije zvanično završeno situacija je sasvim jasna. Više od 70 odsto glasova publike, a samim tim i nagradu Zlatna antena za najpopularniji glumački par osvojili su zvezde serije Igra sudbine Luka Raco i Olja Lević, koji u pomenutoj hit sapunici (Prva TV) glume Aleksu i Milu.

Pročitajte još HIT! Snima se srpska DINASTIJA! Prava na najpopularniju sapunicu svih vremena otkupio EMOTION!

U konkurenciji za prestičnu titulu najpopularnijeg glumačkog para našlo se 10 omiljenih parova iz serija koje smo gledali tokom prethodne godine, a Luka i Olja uspeli su čak vrtoglavim brojem glasova da pobede i junake hit serije „Južni vetar“ Miloša Bikovića i Jovanu Stoiljković, oodnosno Maraša i Sofiju.

Pročitajte još ŠOK! Luka Kanački je POPIO ČAJ! OVO niko nije OČEKIVAO!

Nagradu će primiti 30. septembra na manifestaciji FEDIS u Domu omladine u Beogradu, a portal Film i TV pridružuje se čestitkama ekipi serije Igra sudbine.

Pročitajte još Igra sudbine 152. epizoda – utorak, 29. septembar: ŠOK! Matija i Sofija RASKRSTILI! Nema više TROVANJA ADE! Sofija ima NOVOG TROVAČA! Ko je ON?

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement