Connect with us

Featured

ŠOK! Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE, ima jedan STRAŠAN porok! A evo i KOJI!

Published

on

Mada je glumački svet osvojila još pre više od 10 godina ulogom u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, glumica Olja Lević publiku je istinski očarala rolom nevine i časne devojke Mile u hit seriji „Igra sudbine“.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE “počistili” KONKURENCIJU! Evo koliko GLASOVA su dobili kao GLUMAČKI PAR 2020!

Preko noći, ona i njen partner u seriji Luka Raco postali su prave tinejdž zvezde. U prilog tome ne govore samo rejting i vrtoglav uspeh koji je postigla ova sapunica, već i prava pomama vatrenih obožavaoca gde god se oni pojave. Sasvim normalno, publika se pita i za ljubavni status svojih omiljenih zvezda, a Olja Lević nedavno je u razgovoru za Informer otkrila i odgovor na pitanje koje sve zanima – da li ima dečka.

Pročitajte još Igra sudbine ŠOK! Šta to DIJANA radi u MATIJINOM KRILU? Optužiće ga za SILOVANJE?!

– Ne volim da pričam o tome… Malo mi je život ubrzan sada, ali jesam zadovoljna svojim životom – ostavila nas je Mila u nedoumici, ali po pitanju jedne stvari, makar, bila je jasna. Možda za dečka još nije sigurna ima li ga ili ne, ali kada je reč o njenom najvećem poroku, tu nema dvoumljenja.

Pročitajte još HIT! Evo KO će glumiti Aleksis, Kristl i Blejka u SRPSKOJ DINASTIJI! Nećete verovati KOJE SLAVNE srpske GLUMICE su u igri za GLAVNE ULOGE!

– Teško je ovakvim ritmom života voditi računa o svom zdravlju. Ja hoću da spremim ujutru zdrav doručak, da izbegnem peciva. Par dana pojedem kuvano jaje, paradajz, sir, na primer, ali onda se opet vratim na brzu hranu… Volim i da treniram u teretani, to mi je uvek mnogo značilo, ali eto sada ni za to nemam vremena. Posle vanrednog stanja, kada sam prvi put otišla u teretanu, kao da mi je pao neki džak sa leđa. Ipak, jednog poroka ne mogu da se otarasim. Pokušavam da ostavim cigarete. Nadam se da će mi uspeti, to je baš glup porok.

Pročitajte još Milica Milša, zvezda serije IGRA SUDBINE za FILM I TV otkriva ŠTA bi radila da dobije SNAJU kao što je SOFIJA ŠUBAREVIĆ!

Izvor Informer

Continue Reading
Advertisement