Connect with us

TV

Emisija o filmu „Velika iluzija“ ove subote (RTS 2, 19.45) govori o RENESANSI trilera

Published

on

 

Sitkom o naizgled običnoj porodici, ljubavi i problemima „Slučaj porodice Bošković“ obeležiće jesen na RTS, a u segmentu „Krupni kadar“ emisije „Velika iluzija“ (10. oktobar, 19.45 RTS 2) gost je glavni glumac ove serije Radivoje Raša Bukvić, koji posle uloga u Francuskoj i Holivudu niže uloge i u Srbiji.

Pročitajte još Od 29. Oktobra u biskopima širom Srbije novi film MIROSLAVA MOMČILOVIĆA “VIKEND SA ĆALETOM” u kojem glavnu ulogi igra NENAD JEZDIĆ

Sandra Perović

Na pitanje zašto pravi filmove, Lius Bunjuel je odgovarao „Da pokažem ljudima da ovo nije najbolji od svih mogućih svetova. Izbor filmskih tema u ovoj epizodi „Velike iluzije“ autorke i voditeljke Sandre Perović inspirisan je njegovom tvrdnjom.

Pročitajte još OKTOBAR garantuje dobre filmove na FOX MOVIES: Od “Sudnjeg dana” do “Armagedona”

Biće reči i o retrospektivi filmova Brajana de Palme u Jugoslovenskoj kinoteci i o biografskom filmu o Mariji Kiri “Radioaktivno”. Čućemo i sve o seriji “Retčedova” koja je zauzela poziciju najgledanije u dobrom delu sveta i koja će sasvim sigurno ostaviti veliki trag na predstojeću sezonu nagrada, iz rakursa kritičara Dragana Jovićevića. U segmentu emisije “Kontraplan” bićemo sa Edgarom Ramirezom zvezdom filma “Osinja  mreža” koji se prikazuje u domaćim bioskopima.

 Autor i urednik: Sandra Perović

Advertisement