Connect with us

Featured

Jugoslovenka 5. epizoda – petak, 16. oktobar: Susret LJUBAVNIKA izrodiće NOVO SAVEZNIŠTVO! Ko će kome tu POMOĆI?

Published

on

JUGOSLOVENKA 5. epizoda prilično će uzburkati radnju ove veoma zanimljive istorijske telenovele. U senci društveno-političkih dešavanja odvija se pravi rat. Ali ne onaj na čijim frontovima lete granate od metala i baruta. Ovde je reč o ubojitijem oružju. Ljubavnim granatama koje u seriji JUGOSLOVENKA padaju na sve strane.

Pročitajte još Novo VELIKO iznenađenje u seriji IGRA SUDBINE! OVO je NADINA I STRAHINJINA BEBA! Pogledajte PRVE FOTKE!

Mladi markiz zaveo je Jelenu Ristić. Za to vreme ni Marija i gospodin Pavlović nisu gubili vreme. Jovan Popović obletao je oko Kosane. Prema Sofijinom uverenju zbog njenih spisa, ali nama se čini da se tu nešto drugo krije. Da li to Jovan ima neke namere u pogledu naše lepe Kosane?

Pročitajte još Šta nas očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Vreme je za KONAČNI OBRAČUN! Ada NAPADA Matiju! Ono što će ČUTI – ŠOKIRAĆE JE!

Za to vreme, mladom Ristiću sprema se nešto što nije očekivao. Otac mu sprema ŽENIDBU! Verovatno ima neke veze sa tim što svakog meseca postane otac jednog deteta koje ne priznaje. Jugoslovenka 5. epizoda donosi nam susret Markiza, Jelene Ristić i Vuk Pavlovića koji se međusobno slažu da mogu jedni drugima pomoći.

Pročitajte još ŠOK! Igra sudbine 163. epizoda – petak, 16. oktobar: Mila optužuje ALEKSU – VARAŠ ME SA MINISTARKOM!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement