Connect with us

Featured

Dragana Mićalović, UNA iz serije IGRA SUDBINE otvorila SRCE: Zbog OVOGA sam PROLILA MNOGO SUZA!

Published

on

Glumicu Draganu Mićalović, kao skromnu devojku Unu, čiji su život obeležila razočaranja i i neostvarene ljubavi ovih dana svakog dana gledamo u seriji “Igra sudbine” na TV Prva. Ipak, Mićalovićka nije orijentisana samo na rad pred kamerama. Uspešnu karijeru krupnim koracima gradi i na daskama niškog pozorišta. Tamo uporedo sa “Igrom sudbine” priprema veliku “Anu Karenjinu”. Ulogu na koju je naročito ponosno. Ne samo zbog velikog glumačkog značaja i izazova koji sa sobom nosi ovo delo, već i zbog sličnosti koje Dragana vidi u liku i delu legendarne Karenjine.

OTKRIVAMO SVE ŠTA ĆE SE DEŠAVATI DO KRAJA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK 2: LAZARU PRETI NOVA IZDAJA! NEĆETE VEROVATI KO ĆE MU ZABOSTI NOŽ U LEĐA? HOĆE LI LAZAR OPROSTITI ANI…

– Retka je i u naše vreme njena sloboda da – voli. Ili su to neke tajne patnje, ili nezadovoljstva, interesi, prepreke zarad moralnih načela. A Ana je neko ko je smelo srušio zid i stao ispred sveta, s podignutom glavom… Ona je nesporno hrabra žena. Da li će je neko braniti ili osuđivati, zavisi od samog čoveka. Suprotstavila se društvu i njegovim načelima, ona je za mene heroj ljubavi – poručuje glumica.

Pročitajte još HIT! OTKRIJTE ko je PARTIZANOVAC a ko ZVEZDAŠ među GLUMCIMA! Čkalja zakleti DELIJA, Mija Aleksić GROBAR, a BATA ŽIVOJINOVIĆ…

Ipak, kada je reč o njenoj karijeri, Dragana Mićalović, odrasla u glumačkoj porodici, ali nikada u senci svoje poznate sestre Slobode, uspela je da pronađe svoj put do uspeha. Kako to i sama priznaje – on ju je katkad skupo koštao.

Pročitajte još Miloš Biković otkriva kakva sudbina čeka Petra Maraša, junaka filma “Južni vetar”

– Pa, videćemo. Ja mislim, da. Mnogo mi znači što je Boba ponosna na mene, što je jedina znala i pomogla mi da prelomim, da odem na prijemni, upišem fakultet. Imala je važnu ulogu u svemu na početku, s čvrstom odlukom da me pusti da se sama borim. Sada mi kaže da ne bih došla tu gde sam da me je ona vukla uz sebe. Naučila sam da bijem svoje bitke, padam i sama se podižem. Obrišem kolena, podignem glavu i nastavim dalje. Ponekad s očima punim suza, jer kod nas, ako u ovom poslu nemate diplomu, niste dovoljno prihvaćeni. To zna da vas zaboli, pogotovo kad ste mladi – smatra Mićalovićka, dodajući da su joj neshvaćene žene poput Karenjine ili kraljice Natalije koju je glumila u seriji “Santa Maria de la Sallute” uvek bile inspiracija.

Igra sudbine 164. epizoda – utorak, 20. oktobar: ADA će KONAČNO raskrinkati SOFIJU! Od OVOGA se NEĆE OPORAVITI!

– U sebi vodim sličnu bitku. Suočena sa okolinom, vremenom u kome živim i sopstvenom biti. Samo što ja, očigledno, nisam toliko hrabra. I dalje mislim da se „nešto mora“. Ali, bez ljubavi i slobode ne mogu. Sloboda je nešto najskuplje što čovek može sebi da priušti. Doduše, kad ste prisutni u javnosti i pod budnim okom ljudi, niste uvek u prilici da je ostvarite. Ponekad se osećam kao divlji konj kojeg drže zatvorenog u štali, pa kad ga puste, ne zna na koju će pre stranu da beži… Zato je jedna od mojih najvećih želja da odigram Koštanu. I ona je bila izuzetno hrabra i zbog toga platila najvišu cenu – kaže Dragana i dodaje da postoji još jedna rola koja joj stalno izmiče.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić UPOZORAVA – KOŠARE se MORAJU SNIMITI!

– Moja najveća želja i uloga je da jednog dana budem majka. Moram da iskoristim ovo vreme, dobila sam šansu. Sve što mi se nudi radim maksimalno, najposvećenije što mogu. Biću takva i kad postanem majka. To je, zaista, najlepša ženska uloga na svetu. Tako sam i odgajana. Zato je u početku otac bio protiv da se Boba i ja bavimo ovim poslom. Iako je moja majka bila veliki radnik i kao frizerka radila po dvanaest sati dnevno, on je znao da je gluma suviše surov i težak posao za ženu. I jedno veliko odricanje – priznaje Dragana.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement