Connect with us

Featured

ŠOK! Još jedna ZVEZDA serije IGRA SUDBINE dobila KORONU! Otkrijte O KOME JE REČ!

Published

on

Nakon glavne glumice Milice Milše i scenariste serije „Igra sudbine“ još jedna junakinja popularne telenovele koju pratimo svake večeri od 21.00 na kanalu TV Prva obolela je od korona virusa. Reč je o suprugi našeg poznatog glumca Lazara Ristovskog, Danici Ristovski, koja u seriji glumi Adinu tetku – Lilu.

SAZNAJEMO – KORONA ugrozila NASTAVAK serije IGRA SUDBINE? Hoće li SNIMANJA biti PREKINUTA?

Kako Novosti saznaju Danica je planirala da jubilarni rođendan 6. novembra i zvanični odlazak u penziju obeleži igranjem jedne od omiljenih predstava „Trpele“, na Velikoj sceni matičnog teatra. Ipak, korona ju je u tome omela.

Lila-Igra-sudbine
Danica Ristovski sa Milicom Milšom u seriji „Igra sudbine“

HIT! Baća postaje OTAC! Glumac Miodrag Radonjić dobija PRVO SRPČE!

Ipak, glumica ne posustaje. Čekaju je stare predstave (uz „Trpele“, „Kad su cvetale tikve“ i „Moskvičem do pakla“), serije „Igra sudbine“ i „Drim tim“, novi projekti, a „drži“ je u snazi i dobrom raspoloženju jedna posebna radost: pre mesec dana dobila je prvog unuka, pošto je njen mlađi sin Jovan dobio naslednika Bogdana.

TOP 5 NAJGLEDANIJIH filmova MILOŠA BIKOVIĆA! Pogodite KOJI JE na PRVOM MESTU! A nije JUŽNI VETAR!

– O bolesti i ne razmišljam, ja sad imam unuka. Lepo je sve što se desi u karijeri, ali pravo trajanje je naš unuk Bogdan. Nažalost, trenutno ne mogu da ga viđam – poručuje Danica Ristovski.

HIT! Evo kada gledamo NOVE KAMIONDŽIJE – i na kom KANALU!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement