Connect with us

Featured

OTKRIVAMO SVE šta nas očekuje do kraja serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! ZBOG jednog NESTANKA – SVE će se SAZNATI!

Published

on

Serija “Državni službenik” polako privodi kraju drugu sezonu na koju se dugo čekalo. Nove epizode, zahvaljujući uzbudljivoj radnji i napetim zapletima koji su Lazara još jednom stavili pred nemoguće izbore, polako su nas uvukle u turbulentan svet “Državnog službenika” i dok smo se okrenuli – finale je pred nama. Ipak, od tog trenutka dele nas još četiri epizode i sasvim dovoljno prostora da se desi sve i svašta. U nastavku vam otkrivamo one najizazovnije pikanterije kojima će nas serija sezone – “oduvati” pravo do kraja.

TOP 3 UŽASNE stvari koje čekaju ADU KANAČKI u nastavku serije IGRA SUDBINE! SOFIJA je ISTERUJE NA ULICU?

Milojević pravi POGREŠAN POTEZ!

Milojevićev otac je uznemiren zbog Vidojeve smrti. Služba zvanično proglašava Nebojšu nestalim ali pored Košnice imaju i mnogo veći problem. Lazar preuzima operativni rad koji ga dovodi do neočekivanog otkića.  Marjanović nastavlja pritisak na Bakrača da se smeni Milojević a Milojević povlači nepromišljen potez koji će imati nesagledive posledice.

TOP 10 činjenica o filmu JUŽNI VETAR 2 koje do do sada NISTE ZNALI! Na koga će UDARITI MARAŠ?

574099_milan-maric-drzavni-sluzbenik_ls

Ko je kriv za NEBOJŠIN NESTANAK?

Marjanović traži svoj način da dođe do Stefana svestan da se drugi put neće izvući i da ga Služba neće zaštititi. Straža uz pomoć Košnice povećava broj budućih glasača iako Smiljan želi da prekine saradnju. Sara još nije završila svoj posao. Milojević sumnjiči  Iliju oko Nebojšinog nestanka. Stefan napada Službu novim dosijeom i više ništa neće biti isto..  Lazar pokušava da dobije neke odgovore od Slavka ali ga Ana zove sa lošim vestima..

HIT! Evo kada gledamo NOVE KAMIONDŽIJE – i na kom KANALU!

NA VIDELO IZLAZE – TEŠKE ISTINE

Lazar će saznati kako je došlo do Mićkove otmice i to će ga ostaviti u šoku. Ipak, to nije najveće iznenađenje koje nas očekuje u finalu druge sezone “Državnog službenika”. Sledi još jedan NESTANAK, ali ovog puta neće biti reč o čoveku. Nestaće nešto MNOGO VAŽNIJE, a zbog toga će na videlo izaći mnoge teške istine.

HIT! Baća postaje OTAC! Glumac Miodrag Radonjić dobija PRVO SRPČE!

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement