Connect with us

Featured

Igra sudbine 180. epizoda – ŠOK! Debeljka hoće da UBIJU! Mila i NADA su u VELIKOJ OPASNOSTI! Evo o čemu je REČ…

Published

on

Igra sudbine 180. epizoda zakomplikovaće stvari u životima naših junaka do maksimuma. Niko neće biti pošteđen u novoj epizodi. Ali… da krenemo redom.

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Obavešten da Pančeta boluje od raka, Tića će se slomiti. Odlazi kod nje i daje joj predlog koji ona nije očekivala. A verujemo ni veći deo auditorijuma. Tića prosi Pančetu. Šta li će mu ona odgovoriti… Za to vreme u policisjkoj stanici nastaje haos.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Debeljko priznaje Mili strašnu istinu. Moli je da ona i Nada ne izlaze iz kuće bez preke potrebe. Objašnjava joj da je video nešto što nije smeo. Zbog toga mu sada prete smrću, a u opasnosti su i njihovi životi. Mila je u šoku.

Ništa mirnije neće biti ni u Pančetinom pansionu. Ada Kanački dolazi u misterioznu posetu. Želi da razgovara sa Milom i Nadom. Šta je to što želi od njih dve? Čini se da Ada ima novi plan.

Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

Inspektor Cole je došao u posetu Matiji. Naišao je na trag koji ga vodi pravo u magacin. Ispituje Matiju o Janku. Primorava Matiju da pozove svog pulena, ali pod uslovima koje on diktira – sa fiksnog telefona uz obavezu da mu pročita tekst koji je on namenio za ovu priliku. Šta li to piše na žutom papiru koji mu je predao?

Foto Printskrin

Advertisement