Connect with us

Featured

Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE se SKINUO do GOLE KOŽE! Žene će POLUDETI kada ga VIDE! Samo za PUNOLETNE

Published

on

Mada Luka Raco, po pravilu važi za jednog od najatraktivnijih domaćih glumaca, te smo ga već od prve epizode videli samo sa peškirom oko pojasa, pokazalo se da u seriji „Igra sudbine“ ima jaku konkurenciju.

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Glumac stevan Piale kao Luka Kanački, priznajemo, evidentno nervira gledaoce pred malim ekranima. Pogrešne odluke, naivnost i lakovernost prema ljudima koji su rešeni da ga zloupotrebe samo su neki od glavnih razloga zašto se publika često hvata za glave. Ipak, sigurni smo da se pripadnice nežnijeg pola za glavu hvataju kada je Piale u kadru, i iz drugih razloga.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Ako bismo prešli preko činjenice da se TV uređaji zagreju do ključanja kada Stevan prodefiluje pred gledaocima u donjem vešu – ne bismo bili iskreni. Očigledno je da glumac mnogo pridaje fizičkom izgledu, što, složićete se – našim gledateljkama mnogo prija.

HIT! Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO je moj NAJVEĆI BLAM! Prošlo je 13 godina, ali zbog OVOGA još UMIRE…

Zato smo za sve njih koji obožavaju naočitu zvezdu serije „Igra sudbine“ pripremili pravu poslasticu – Stevana Pialaea do gole kože. Naime, on je nedavno na instagram profilu objavio fotografiju sa treninga na kojo se bez majice priprema za sprint. A još jedan specijalitet na toj slici, primetićete ako na sekundu odvojite oči od njegovih izvajanih mišića.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Odmah uz Stevana na slici je i njegov rođeni brat Vuk. Šta kažete – ima li sličnosti?  

Foto Printskrin

Advertisement