Connect with us

Featured

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Published

on

Igra sudbine do sada nam je pokazala da je u životu sve moguće. I da se bebe zamene, i da sirotan postane princ, baraba vitez, a zlica dobrica. U redu, ovo poslednje još nismo dočekali, ali i to je moguće. Sigurni smo da maestralni Žarko Jokanović kao scenarista serije „Igra sudbine“ priprema još mnogo šokova, kako za gledaoce tako i za junake serije. A mi vam predstavljamo tri najveća moguća iznenađenja koja nas očekuju u nastavku.

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

1. Sofija postaje DOBRA!

Da počnemo od onoga najneverovatnijeg. I najmanje ostvarivog. Hoće li Sofija zaista postati dobra. Ako ćemo se držati činjenica, u originalnoj seriji, na osnovu koje je adaptirana „Igra sudbine“ Sofija će zaista u jednom trenutku postati dobra. Međutim, mnogo toga već je promenjeno u srpskoj verziji, tako da ne mora da znači da će se scenarista „Igre sudbine“ zaista odlučiti za neku svoju autentičnu priču, a samim tim i svoju Sofiju.

Kakva će ona biti – dobra ili loša, to zavisi samo od Žarka Jokanovića.

HIT! Stevan Piale, Luka iz serije IGRA SUDBINE otkriva – OVO je moj NAJVEĆI BLAM! Prošlo je 13 godina, ali zbog OVOGA još UMIRE…

2. Adi će se dogoditi nešto jako LOŠE.

Kada protiv sebe imate toliko neprijatelja, borba postaje kao pohod na vetrenjače. Hoće li Ada Kanački uspeti da odoli naletima sila zla? Ili će u jednom trenutku, ipak, posustati? Sofija je krenula u odmazdu, a sasvim je jasno da kada ona krene u ostvarenje svog cilja nema mnogo toga što je može zadržati. Da li će na tom putu žrtva biti njen najveći neprijatelj – Ada Kanački? Mi bismo rekli da je to veoma verovatno.

A kakva će nesreća zadesiti Adu – da biste otkrili na to ćete moraćete da sačekate još neko vreme. U svakom slučaju biće to veliki šok za sve.

OTKRIVAMO sve o FINALU drugog ciklusa serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! SAZNAJ da li će biti 3. SEZONE!

3. Luka će IZGUBITI pamćenje?

U intervjuu za somborsku TV Sreća, glumac Stevan Piale svojevremeno je poručio da bi voleo da vidi svog junaka u nekoj izazovnijoj sceni, koja bi ga pomerila iz zone udobnosti u kojoj se sada nalazi. Stevan je tada poželeo da se Žarko Jokanović čak i poigra sa originalnim scenarijom, i zadrži verziju u kojoj njegov Luka izgubi pamćenje i zaluta u šumu gde provede čak 20 dana pokušavajući da se seti ko je. Šta mislite o toj verziji? Kako vam se dopada?

OLJA LEVIĆ je jedna od najzgodnijih glumica, a tek da VIDITE njenu SESTRU! Kao da su BLIZNAKINJE! (FOTO)

Foto Printskrin

Advertisement