Connect with us

Featured

MINA Lazarević kao STANA pravi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Ali do JUČE je živela pravu DRAMU! OVO niko ne bi PREŽIVEO! Pogledajte o čemu je REČ!

Published

on

Glumica Mina Lazarević među legende domaće glumačke TV scene upisala se ulogom Čupke u seriji Porodično blago. Od tada je postala omiljeno lice gledalaca u Srbiji. Mina je, međutim, dugo bila i omiljeni odabir jednog od naših nacenjenijih scenarista Siniše Pavića. Danas je gledamo kao vatrenu i posesivnu inspektorku Stanu Dželetović u hit seriji Igra sudbine.

OLJA LEVIĆ uskoro stiže u seriju URGENTNI CENTAR. OTKRIVAMO u kojoj epizodi i KADA ćemo Milu GLEDATI kao doktorku! (FOTO)

Jadnoj Katarini i ostalim devojkama iz lobija Kan Holdinga Mina kao Stana zadaje velike glavobolje.

Do sada smo videli da je Stana u poteri za svojim mužem Coletom uhapsila gotovo sve glavne junake ove telenovele. Tako su se na njenoj stolici za saslušavanje osim Katarine našli Mila, Luka, Aleksa, Pančeta, Ivan, a umalo i Ada Kanački.

VUK KOSTIĆ drugi put OBOLEO od KORONE? ODLAŽE se snimanje serije UBICE MOG OCA?

Ipak, dok u seriji Mina zavodi red i glumi dežurnog dežalata za sve one koje joj primirišu mužu, u privatnom životu glumice situacija je potpuno obrnuta. Ona je ta koja je bila izložena teroru bivšeg supružnika.

Mina Lazarević do nedavno je u privatnom životu pretrpljavala pravu torturu.

Vesti o fizičkom zlostavljanju koje doživljava od tadašnjeg supruga baletana Gorana Stanića mesecima su punile novinske stupce. Godine 2017. razvela se od Stanića sa kojima od tada nema kontakt.

TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

„Kad smo mladi, pravimo te greške iz neiskustva. Kad smo stariji opet, jer niko nije imun, svakome se desi da se zaljubi, pa gleda kroz te ružišaste naočare. Uvek ću biti takva i videti dobro u ljudima i verovaću u ljubav i porodicu kao zajednicu, kao i u poštenje i talenat i sposobnost da se pravim sredstvima probija kroz život. Mentalna snaga je nešto što nas čuva, što nam dopušta i daje mogućnost da trajemo.“ –  Istakla je glumica nedavno u intervjuu dodajući da je  kao mama troje dece Luke, Marka i Ive iskusila koliko je težak život za samohranu majku i glumicu, ali da je naučila kako da se izbori za bolje sutra.

Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Brak sa Stanićem obeležili su brojni incidenti. Baletan je na Minu fizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatkse puške 2015. godine zbog čega ga je prijavila policiji.

Mina je sa privm suprugom Aleksandrom Miletićem, pijanistom, ostala u veoma dobrim odnosima, čak su i nastupali zajedno u jednom beogradskom klubu.

SAZNAJEMO Hoćemo li PONEDELJKOM ponovo gledati nove epizode serije IGRA SUDBINE?

Mina i njen novi izabranik Zoran Babić, nedavno su viđeni u jednom tržnom centru u Beogradu i to kako se drže za ruke. Zoran nije poznat javnosti, što glumici verujemo baš i odgovara. Iako je do sada pričala o privatnom životu, glumica ovoga puta nije bila raspoložena da priča o svom izabraniku, a u aprilu ove godine priznala je da je srećna i ispunjena na ljubavnom planu.

Sandra Bugarski je htela da ODBIJE ulogu PANČETE, a evo šta je RAZLOG!

„Verujem da ne možeš da se pripremiš unapred već da se sa svim što te snađe trenutnoi hvataš u koštac i plivaš ili se udaviš. Evo već više od 20 godina postojim i borim se kao lavica da i dalje postojim, da školujem i gajim troje dece najbolje što umem. Mi živimo u muškom svetu, nije to samo sada, tako je vazda bilo. Malo smo se popravili od vremena kad su i muške i ženske uloge igrali muškarci. Ali u mojoj profesiji definitivno ima manje ženskih likova. Zato moramo biti mnogo veći borci za položaj u profesiji i društvu. Tako da se ne žalim. Nisam neko ko kuka. Ja sam borac i idem dalje stalno“. – Rekla je Mina za magazin „Stori“.

OTKRIVAMO sve o FINALU drugog ciklusa serije DRŽAVNI SLUŽBENIK! SAZNAJ da li će biti 3. SEZONE!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Printskrin

Advertisement