Connect with us

Featured

Igra sudbine 181. epizoda – UNA je u velikoj OPASNOSTI! Matija SVE ZNA! Želi da je zauvek UĆUTKA! OVO mu je PLAN!

Published

on

“Igra sudbine” ponovo postaje veoma uzbudljiva, a 181. epizoda najavljuje nove spletke. Posle kratkog zatišja, Matija (Pavle Jerinić) vraća se u igru.

Svestan je da mu preti nova opasnost. Malo je potrebno da se sazna da je upleten u trgovinu narkoticima. A onda mu nema spasa. Zato će učiniti sve da ućutka svedoke. Evo šta nas očekuje u sredu:

Pročitajte još: Publika je POLUDELA! Luka RACO i Olja LEVIĆ više NISU OMILJENI glumački PAR! Evo KO ih je SMENIO!

Una (Dragana Mićalović) otvoreno pita Matiju šta želi od nje. Kada vidi da okoliša, ona će izgovoriti tu “čarobnu reč”: magacin! Kako bi sprečio katastrofu, Matija odlazi kod Luke (Stevan Piale) i počinje da “minira” Unu.

Igra sudbine 181. epizoda: Una je u velikoj opasnosti

Hoće li uspeti u onome što je zamislio? Nema sumnje da će mu u tome pomoći Sofija (Matea Milosavljević). Šta li ova dva zlotvora sada spremaju? Sigurno ništa dobro po Unu.

Pročitajte još: Pavle Jerinić u seriji IGRA SUDBINE ljubi Mateu Milosavljević, a tek da VIDITE kako mu je lepa SUPRUGA…

U zatvorsku bolnicu, u posetu ranjenom Komarcu (Milan Bosiljčić) stiže Vukašin (Slobodan Ćustić). On želi da zna koja su to dva uslova zbog kojih će pristati da bude zaštićeni svedok. Kada Ada (Milica Milša) čuje jedan od njegovih zahteva, potpuno će poludeti! O čemu li se radi?

Pročitajte još: TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Ivan (Vladan Savić) nagovara Pančetu (Sandra Bugarski) da prizna Nadi (Milica Tomašević) da je slagala da ima rak. On smatra da nije u redu da devojku koja prolazi kroz težak životni period dodatno stresira. Šta li će mu Pančeta odgovoriti? Znamo da ona uvek istera svoje.

Pročitajte još: TUGA! Glumac IVAN BEKJAREV preminuo od posledica KORONAVIRUSA! Evo po kojim ULOGAMA ćemo ga PAMTITI (VIDEO)

Igra sudbine 181. epizoda Iva Štrljić kao Dijana Erski

Dok Cole (Ivan Tomić) i Katarina (Daniela Kuzmanović) u tajnosti piju kafu, na njih naleće glavna gradska abronoša. Dijana Erski (Iva Štrljić), lično! E, sada im nema spasa. Ceo grad će za tren oka saznati za njihovo tajno viđanje. Osveta Stane Dželetović (Mina Lazarević) biće žestoka!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement