Connect with us

Featured

Pavle Jerinić u seriji IGRA SUDBINE ljubi Mateu Milosavljević, a tek da VIDITE kako mu je lepa SUPRUGA…

Published

on

Pavle Jerinić u seriji “Igra sudbine” ljubi Sofiju Šubarević, koju igra Matea Milosavljević, i mnoge druge lepotice. Međutim, o njegovom privatnom životu se malo zna.

Ove godine su Pavle i njegova supruga proslavili drugu godišnjicu braka, a sudeći po njegovim fotografijama na “Instagramu”, živi sa njom i psom.

Pročitajte još: TOP 3 NAJVEĆA IZNENAĐENJA u nastavku serije IGRA SUDBINE! Sofija postaje DOBRA, a ADA…

Mladi glumac Pavle Jerinić rođen je 5. novembra u Beogradu, a Fakultet dramskih umetnosti je završio 2009. godine u klasi Biljane Mašić.

Pavle Jerinić kaže da obožava što igra negativca u seriji “Igra sudbine”

‒ Mislim da su uloge negativaca živopisnije od ostalih. Zabavno mi je da igram čoveka koji ima hiljadu lica, zanimljivo mi je da vidim na koje sve načine može da bude odvratan. Imajući u vidu da dobijam poruke u kojima me gledaoci upozoravaju da ni slučajno ne naudim Aleksi, koji je divan i dobar, rekao bih da sam uspešno rešio zadatak – rekao je ranije Jerinić za “Hello”.

Pročitajte još: MINA Lazarević kao STANA pravi HAOS u seriji IGRA SUDBINE! Ali do JUČE je živela pravu DRAMU! OVO niko ne bi PREŽIVEO! Pogledajte o čemu je REČ!

Na pitanje da li je oduvek bio siguran da će postati glumac, Jerinić je otkrio:

Pavle Jerinić sa suprugom

‒ Na kraju srednje škole mislio sam da je gluma jedino što umem da radim. To je bila kompletna budalaština. Sada mislim da sam mogao da odem i na jezike ili novinarstvo. Mogao sam da upišem medicinu, pa kasnije izučavam psihijatriju. I sport je bio jedna od opcija. Dugo sam trenirao fudbal i košarku. Na kraju, eto me tu gde sam. S obzirom na to da mi dobro ide, rekao bih da nisam pogrešio – poručuje Pavle Jerinić.

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement