Connect with us

Featured

Igra sudbine 183. epizoda – SOFIJA je GOTOVA! Luka je POLUDEO od BESA! A NADA joj zadaje POSLEDNJI UDARAC! Nema joj SPASA

Published

on

Igra usdbine 183. epizoda doneće nam velika uzbuđenja. U najboljem stilu kako i dolikuje kraju nedelje Igra sudbine ostaviće nas u petak sa milion neodgovorenih pitanja o kojima ćemo razmišljati tokom vikenda čekajući utorak.

ŠOK! LUKA Kanački – IZBAČEN iz KUĆE! Šta će nam sledeće doneti IGRA SUDBINE?

Aleksa nas je sve iznenadio kada je kao pravi džentlmen i pošten mladić Mili priznao sve. Žaklina ga je napala, iskoristila priliku i postavila fotografiju na Instagram. međutim, Mila će mudro situaciju iskoristiti u svom interesu, a protiv Sofije koja je taman pomislila da će Aleksi i Mili zadati žestok udarac.


IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

Međutim, Mila joj pravi zamku. Pred Lukom, a u njenom prisustvu pokazuje fotografiju Aleksinog i Žaklininog poljupca. U pozadini se nalazi Sofija, a Mila joj poručuje – Zar nisi ti ta koja je pravila ljubomorne scene? Jel ti to još voliš Aleksu? Ništa gore nije mogao čuti mladi Kanački. Njegov ego je srozan do patosa. Besan odvlači Sofiju u kancelariju! Ovo joj neće tek tako oprostiti.

Serija KOSTI – TV recenzija DEJAN STOJILJKOVIĆ za FILM I TV: Život ogoljen do KOSTIJU

Međutim – to nije sve. I Nada će zadati udarac manekenki! Ucenjuje je i to sa zahtevom koji nema cenu, a koji Sofija ne može da odbije! O čemu li je reč?

Nešto ranije, za doručkom, Luka saopštava vest koja će sve potresti. Umro je Komarac. Kada to čuje, Višnja će pasti u nesvest. Nažalost, ono što ona ne zna jeste da je Komarac i dalje živ i to u svojstvu zaštićenog svedoka. Kao što ne zna ni to da postoji mogućnost da joj je preneo virus HIV-a.

IGRA SUDBINE – SLEDE TRI VELIKA ZEMLJOTRESA! ALEKSA I MILA RASKIDAJU! ADA JE BAČENA NA KOLENA? A EVO KO ĆE JOJ PRESUDITI!

U trenutku kada sazna za ove vesti Tića će odmah posumnjati u njihovu istinitost. On veruje da je po sredi prevara.

Bruner se sprema da porodici Kanački zada poslednji udarac. Nada traži od Sofije da uradi nešto što jednako nema cenu kao smrt njene bebe za koju je upravo Sofija kriva.

HIT! OVO JE TOP 10 NAJGLEDANIJIH DOMAĆIH FILMOVA U PRVOJ DECENIJI 21. VEKA! DRUGI SU ANĐELI, A NA PRVOM MESTU JE…

Cole zatiče Matiju i Janka u kancelariji i odvodi ih na razgovor. Hoće li im konačno stati na put i strpati u zatvor prave krivce?

Foto Promo

Advertisement