Connect with us

Featured

ŠOK! LUKA Kanački – IZBAČEN iz KUĆE! Šta će nam sledeće doneti IGRA SUDBINE?

Published

on

Glumac Stevan Piale u seriji „Igra sudbine“ kao razmaženi Luka kanački još nije našao onu „pravu“ ljubav i životnu saputnicu. Naravno, ako u to ne računamo oštrokondžu Sofiju Šubarević. Manekenku i što bi narod rekao – sotoninu nevestu. Ipak, u stvarnom životu, Stevan ima suprugu Unu sa kojom ima i dete, a sada je ispričao kako su se upoznali.

IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

– Snimali smo 2011. „Šešir profesora Vujića“ u njenom dvorištu u Valjevu i ona je bila prisutna, ali se nismo tada upoznali. U februaru 2014. sam sticajem okolnosti završio na žurki njene starije sestre Sanvile. Tu smo se upoznali, tu je bio prvi poljubac, ali su me isto to veče izbacili iz kuće (smeh). Naime, sasvim slučajno započela je neka prepirka u stilu – moja kuća, tvoja kuća i ja sam završio na ulici. Sreli smo se opet u junu 2014. i tu počinje naša veza – prisetio se Piale.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

Od tada, Stevan i Una su u skladnoj vezi koju su prvo krunisali brakom, a nedavno i ćerkicom.

Piale je poručio da je njegov život sada potpun i da ne bi mogao da zamisli da živi drugačije.

STRAŠNO! Naša poznata glumica, zvezda serije ISTINE I LAŽI i filma TAKSI BLUZ – KOPA PO KONTEJNERIMA! Kuda ide ovaj svet…

Pitamo se, hoće li ga i u seriji „Igra sudbine“ sačekati ista sudbina? Hoće li Luka ostati sa Sofijom, ili će sreću, i to onu pravu potražiti kraj neke druge devojke? Hoće li to biti Una, ili možda Nada? ko zna?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement