Connect with us

Featured

ŠOK! Mirka Vasiljević konačno PRIZNALA – Zbog ANĐELA sam završila kod PSIHOLOGA! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Mirka Vasiljević u svet glume „uplovila“ je u 15. godini života. Popularnost koju joj je donela uloga u filmu „Mi nismo anđeli 2“ reditelja Srđana Dragojevića bila je ogromna za devojčicu koja je bila u pubertetu. Pre nego što se Dragojević odlučio za Mirku u ulozi Nikoline ćerke u kultom nastavku filma „Mi nismo anđeli“, mlada glumica morala je da prođe proces – audicija.

Igra sudbine 183. epizoda – SOFIJA je GOTOVA! Luka je POLUDEO od BESA! A NADA joj zadaje POSLEDNJI UDARAC! Nema joj SPASA

Kada je film predstavljen publici i  pobrao pozitivne kritike Mirkina majka je odlučila da svoju ćerku pošalje na razgovor kod psihologa. O tome zašto je išla kod psihologa, kao i o mnogim drugim intimnim detaljima Mirka Vasiljević pričala je u emisiji „Balkanskom ulicom“ autorke i voditeljke Vesne Dedić.

IGRA SUDBINE – TOP 3 najveća LJUBAVNA IZNENAĐENJA! LUKA i MILA će se POMIRITI?

– Mojoj mami je sve to oko moje popularnosti bilo nepoznanica. Videla je šta se oko neme dešava, a ja to nisam umela da prepoznam. Ona se plašila da ne odem na tu neku lošu stranu, da mislim da sam sad nešto bitnija od drugih, da ne krenem stranputicom. Onda je rekla „Ajde da ti malo odeš na neki razgovor. Boli te zub – ideš kod zubara. Pocepa ti se patika – odeš kod obućara. Postoje ljudi i za to, pa malo popričaj, razgovaraj“ – iskrena je bila Mirka u „Balkanskoj ulici“.

ŠOK! LUKA Kanački – IZBAČEN iz KUĆE! Šta će nam sledeće doneti IGRA SUDBINE?

Mirka, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem imaju troje dece, pričala je i o tome kako su se dogovorili za ime prvog sina.

– Kada sam ostala trudna Vujadin i ja imali smo po dvadeset godina i dogovorili se da ime mora da bude zvučno, jako, da odzvanja u ušima. Zato je Vujadin stalno glumio da doziva dete, pa je menjao imena kako bi našao ono najzvučnije. Izbor je pao na ime Andrej, jer počinje prvim slovom našeg pisma, a i ima značenje muževan, hrabar – ispričala je Mirka Vasiljević.

IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

Foto Promo

Advertisement