Igra sudbine 183. epizoda – DOSTA je BILO! Mila USTAJE protiv SOFIJE! Vreme je da se OVOJ ZMIJI – STANE NA REP!

Igra-sudbine-Epizoda-183

Igra usdbine 183. epizoda konačno će neke stvari isterati na čistac. Mila i Sofija će napokon reći jedna drugoj sve što imaju, ali nije Mila jedina koja će od Sofije tražiti nešto što ova ne može da ispuni. Pa, da vidimo. Šta nas to očekuje u nastavku serije “Igra sudbine”.

ŠOK! LUKA Kanački – IZBAČEN iz KUĆE! Šta će nam sledeće doneti IGRA SUDBINE?

Za doručkom, Luka saopštava vest koja će sve potresti. Umro je Komarac. Kada to čuje, Višnja će pasti u nesvest. Nažalost, ono što ona ne zna jeste da je Komarac i dalje živ i to u svojstvu zaštićenog svedoka. Kao što ne zna ni to da postoji mogućnost da joj je preneo virus HIV-a.

IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

U trenutku kada sazna za ove vesti Tića će odmah posumnjati u njihovu istinitost. On veruje da je po sredi prevara.

Mila odlučuje da se suprotstavi Sofiji i pred Lukom je otovreno pita da li je ona i dalje zaljubljena u Aleksu. Da li će je ono što će čuti zalediti do korena. Ne zaboravimo da Sofija zna Aleksinu veliku tajnu!

Igra sudbine 182. epizoda – Žaklina je POLJUBILA Aleksu! Sofija je videla SVE, a uskoro će videti i MILA! Sledi HAOS!

Bruner se sprema da porodici Kanački zada poslednji udarac. Nada traži od Sofije da uradi nešto što jednako nema cenu kao smrt njene bebe za koju je upravo Sofija kriva.

Cole zatiče Matiju i Janka u kancelariji i odvodi ih na razgovor. Hoće li im konačno stati na put i strpati u zatvor prave krivce?

HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

Foto Promo