Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE- KONAČNO! ADA KANAČKI ponovo ima OSMEH NA LICU! Dogodilo se nešto PRELEPO! A evo i ŠTA!

Published

on

Skoro čitav mesec naša poznata glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović borili su se sa virusom korona kojim su se zarazili na setu popularne telenovele „Igra sudbine„. Popularna Ada Kanački na sreću imala je blaže simptome COVID 19. Međutim, Jokanović je ubrzo završio u bolnici gde se nastavilo njegovo lečenje.

Igra sudbine 182. epizoda – Žaklina je POLJUBILA Aleksu! Sofija je videla SVE, a uskoro će videti i MILA! Sledi HAOS!

Milša je svakodnevno na svojim društvenim mrežama delila svoja iskustva tokom borbe sa koronom, nastojeći da na taj način da svoj doprinos. U nekoliko navrata upozoravala je na ozbiljnost bolesti i na neophodnost sveopšte odgovornosti svakog pojedinca. Glumica je upozorila da je korona virus veoma rizičan, i da svako ko posumnja na bilo kakve simptome mora odmah da se javi na pregled.

MAMA I TATA SE IGRAJU RATA – Gordan Kičić OTKRIVA za FILM i TV da li će se snimati 2. SEZONA

  • – Mene je samo blago zagolicalo grlo i već sutradan sam imala temperaturu. Korona nije takva bolest gde se može očekivati da će proći sama od sebe. Skida se svaka temperatura odmah. Ne čeka se da poraste do određenog stepena pa da se onda snižava. Tada je već kasno. Ovo nije virus kao i svaki drugi – upozorila je naša glumica.

IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

  • Posle nedelja čekanja Milica je juče konačno dočekala da ponovo bude sa suprugom. Naime Jokanović je u sredu 18. novembra pušten iz bolnice i pridružio se svojoj supruzi.
  • – Stigao je kućiii! Moja ljubav, moj univerzum je posle 15 dana provedenih u bolnici, hvala Bogu i doktorima i medicinskim radnicima, živ i zdrav došao kući na oporavak – napisala je glumica na društvenim mrežama.
  • – Sreća i osmeh su se vratili na moje lice! – dodala je Milica.

HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

Serija je na kratko obustavljena, a povratak na set i snimanje novih epizoda očekuje se ubrzo.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Foto Promo

Advertisement