Connect with us

FILM

STRAŠNO! Naša poznata glumica, zvezda serije ISTINE I LAŽI i filma TAKSI BLUZ – KOPA PO KONTEJNERIMA! Kuda ide ovaj svet…

Published

on

Težak život primorao je mnoge naše glumce i poznate ličnosti da u ovim izazovnim vremenima potraže alternativan izvor prihoda. Tako smo veliki broj njih imali priliku da vidimo u TV reklamama, a glumica Sandra Silađev, popularnija kao Dinja otišla je korak dalje.

Pročitajte još: HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

Ona je slavu stekla komičnim i satiričnim snimcima koje je postavljala na društvene mreže. Umetnica se svojim prilozima dotiče aktuelnih i negativnih društvenih tema, a njen humor prikazuje pravo stanje stvari, a smeh koji izaziva je lekovit.Novom objavom Sandra je oduševila brojne pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte još: Milena Radulović OTKRIVA: UDALA bih se za RUSA! A EVO i za KOGA…

Silađeva je kopala po kontejnerima, a kada su je ugledale komšije, sve je objasnila.

– Dobro veče, komšija! Evo tražim dečka. Moji momci su svi bili iz kontejnera, pa da vidim ima li neki novi – govori čuvena Dinja.

Celi njen video je opisala u jednoj rečenici: Svako nađe ono što traži.

https://www.instagram.com/p/CHtTHhvnLtk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Pročitajte još: IGRA SUDBINE – Slede TRI velika ZEMLJOTRESA! Aleksa i Mila RASKIDAJU! Ada je BAČENA na KOLENA? A evo ko će joj PRESUDITI!

Foto Promo

Izvor Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement