SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 7. i 8. epizoda: Boškovići dobijaju karte za premijeru. Ali u njoj igra Gavrilov najljući rival!

Slucaj-porodice-Boskovic-1-i-2-epizoda

“Slučaj porodice Bošković” emituje se radnim danima od 20.00 na RTS 1.

U ponedeljak 23. novembra, na Prvom programu RTS-a sa početkom od 20.05 premijerno gledamo 7. i 8. epizodu serije “Slučaj porodice Bošković”. Snimljena je po scenariju Katarine Ralević i Nine Džuver, a u izvršnoj produkciji “Košutnjak Film”.

Pročitajte još: HIT! JALA BRAT i BAĆA iz filma JUŽNI VETAR 2 imaju ISTU FRIZURU! OTKRIJTE – KO je KOGA ISKOPIRAO?

U 7. epizodi, koja nosi naziv “AJ EM EKTOR”, Gavrilo i Danijela dobijaju karte za premijeru filma Gavrilovog najljućeg rivala. Olja dolazi sa problemom, koji Jovana odlučno pokušava da ogonetne.

Pročitajte još: HIT! Ovo je TOP 10 NAJGLEDANIJIH domaćih FILMOVA u prvoj deceniji 21. veka! Drugi su ANĐELI, a na prvom mestu je…

U 8. epizodi, koja nosi naziv “KUM NIJE DUGME”, dok Velibor pravi plan kako da ostavi utisak na Mašinoj žurci, u posetu Boškovićima stiže kum Boško.

Pročitajte još: OVO su SRPSKI kandidati za OSKARA! Najveću ŠANSU za pobedu IMA film…

Glavni junak sitkoma je neuspešni glumac Gavrilo Bošković. Oženjen je Danijelom, koja sa 40 godina odlučuje da se vrati na fakultet. Žive sa decom Veliborom i Jovanom u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu. Кao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera, otkačenu tetku Olju i ekstravagantnu baku.

Pročitajte još: IT! Milan Marić posle DRŽAVNOG SLUŽBENIKA postaje MARKO KRALJEVIĆ! Evo KADA nam stiže FILM o NAJVEĆEM srpskom junaku

Кroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove porodice upoznajemo svakodnevicu i ličnosti koje su svuda oko nas. Ili, možda, baš mi. Seriju vidimo kroz vizuru Jovane, koja snima vlog na temu svoje porodice. Ona nam otkriva njihovo harmonično ludilo na svoj način.

Sve srećne porodice su lude. Boškovići su normalni na srećan način. Srećne porodice su povremeno i nesrećne, i lude, i komplikovane. Ono što ih čini srećnim jeste da su funkcionalne u svojoj disfunkciji. Boškovići se vole, i to ih čini srećnim.

Uloge tumače:

  • Radivoje Bukvić (Gavrilo)
  • Nataša Marković (Danijela)
  • Silma Mahmuti (Jovana)
  • Ðorđe Kadijević (Velibor)
  • Bojan Dimitrijević (Guliver)
  • Jelisaveta Koraksić (Olja)
  • Isidora Janković (Miksi)
  • Jelisaveta Seka Sablić (Lola)

Urednik serije: Marko Novaković

Scenaristkinje: Katarina Ralević i Nina Džuver

Reditelji: Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković

Direktori fotografije: Radoslav Vladić i Darko Stanojev

Scenograf: Zorica Čobanović

Kostimograf: Snežana Karl

Kompozitor: Aleksandra Kovač i Roman Goršek

Montažeri: Tihomir Dukić, Marko Tisovec i Marija Šarac

Dizajn i miks zvuka: Velibor Hajduković i Nebojša Zorić

Producent serije: Katarina Ralević

Foto PROMO