Connect with us

Featured

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Published

on

Glumci serije „Igra sudbine“ ovih dana odmaraju na Kopaniku. Pošto je snimanje serije za sada prekinuto, glumci Milan Bosljičić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević i Ammar Mešić trenutno uživaju u planinskom suncu. Glavni razlog, osim kratkog odmora, za njihov – beg u planine, jeste i izolacija.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Ekipa serije „Igra sudbine“ bila je prinuđena na ovakav potez, budući da je koronavirus počeo intenzivno da se širi setom popularne serije. Tako su proteklog meseca uz Milicu Milšu i Žarka Jokanovića oboleli Danica Ristovski (Tetka Lila), Dragana Mićalović (Una) i Stevan Piale (Luka).

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Da bi makar deo tima spasili od zaraze, producenti su Ammara Mešića (Strahinja), Milicu Tomašević (Nada), Sandru Bugarski (Pančeta) i MIlana Bosiljčića (Komarac – Marinko), poslali na Kopaonik. Kako su to otkrili u jutarnjem programu na TV Prva, glumci odmor koriste za uživanje u lepom vremenu, šetnjama i upoznavanju sa lepotama ove srpske planine.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Ipak, pažnju gledalaca najviše je privukla reakcija glumca Ammara Mešića pri uključenju u program koji je voditeljku pozdravio sa – Gde si Marijana, oko moje lepo!

Mnogi su to protumačili kao flert, a upravo tako odreagovala je i Milica Tomašević koja je tada sedela u njegovom zagrljaju, a koja u seriji, kao što znamo – glumi Strahinjinu devojku Nadu.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

  • – Molim, šta je to? – prokomentarisala je uvređeno Milica, na šta su se svi nasmejali.
  • A da li će Strahinja zaista prevariti Nadu* To ćemo otkriti u novim epizodama serije „Igra sudbine“?

Foto Promo

Advertisement