Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Nada-i-Strahinja

Glumci serije “Igra sudbine” ovih dana odmaraju na Kopaniku. Pošto je snimanje serije za sada prekinuto, glumci Milan Bosljičić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević i Ammar Mešić trenutno uživaju u planinskom suncu. Glavni razlog, osim kratkog odmora, za njihov – beg u planine, jeste i izolacija.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI PREOKRET! Luka postaje SMETNJA! Sofija i Matija hoće da ga se REŠE? A evo i kako…

Ekipa serije “Igra sudbine” bila je prinuđena na ovakav potez, budući da je koronavirus počeo intenzivno da se širi setom popularne serije. Tako su proteklog meseca uz Milicu Milšu i Žarka Jokanovića oboleli Danica Ristovski (Tetka Lila), Dragana Mićalović (Una) i Stevan Piale (Luka).

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Da bi makar deo tima spasili od zaraze, producenti su Ammara Mešića (Strahinja), Milicu Tomašević (Nada), Sandru Bugarski (Pančeta) i MIlana Bosiljčića (Komarac – Marinko), poslali na Kopaonik. Kako su to otkrili u jutarnjem programu na TV Prva, glumci odmor koriste za uživanje u lepom vremenu, šetnjama i upoznavanju sa lepotama ove srpske planine.

EKSKLUZIVNO Nataša Drakulić za FILM i TV OTKRIVA – Evo KADA i na kom kanalu počinje serija PEVAČICA!

Ipak, pažnju gledalaca najviše je privukla reakcija glumca Ammara Mešića pri uključenju u program koji je voditeljku pozdravio sa – Gde si Marijana, oko moje lepo!

Mnogi su to protumačili kao flert, a upravo tako odreagovala je i Milica Tomašević koja je tada sedela u njegovom zagrljaju, a koja u seriji, kao što znamo – glumi Strahinjinu devojku Nadu.

IGRA SUDBINE Sledi VELIKI ŠOK! Luka odlazi u ŠUMU!? I gubi PAMĆENJE?

  • – Molim, šta je to? – prokomentarisala je uvređeno Milica, na šta su se svi nasmejali.
  • A da li će Strahinja zaista prevariti Nadu* To ćemo otkriti u novim epizodama serije “Igra sudbine”?

Foto Promo