SLUČAJ PORODICE BOŠKOVIĆ – 11. i 12. epizoda u petak 27. novembra (RTS 1, 20.05): Velibor se ŽENI!?

Slučaj porodice Bošković

“Slučaj porodice Bošković” emituje se radnim danima od 20.05 na RTS 1, a premijeru 11. i 12. epizode gledamo u petak 27. novembra. Snimljena je po scenariju Katarine Ralević i Nine Džuver, a u izvršnoj produkciji “Košutnjak Film”.

Igra sudbine 185. epizoda – Matija je POLUDEO! Sprema ŽESTOKU OSVETU Aleksi! Una je PRVA na UDARU! Nećete verovati ŠTA će da URADI!

U 11. epizodi, koja nosi naziv MILIONERI, nakon očajanja jer se kum Boško praktično uselio kod Boškovića Danijela i Gavrilo uviđaju mogućnost da im Boško prepiše sve što ima.

U 12. epizodi, koja nosi naziv ŽENI NAM SE VELIBOR, Velibor se vraća s mora sa  znenadjenjem za sve – novom devojkom Evom. Porodica smišlja načine kako da se privikne na Veliborove nove životne planove, kao i da ga odgovore od istih.

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Glavni junak sitkoma je neuspešni glumac Gavrilo Bošković. Oženjen je Danijelom, koja sa 40 godina odlučuje da se vrati na fakultet. Žive sa decom Veliborom i Jovanom u skromnom iznajmljenom stanu u Beogradu. Кao i mnogi od nas, imaju ludog stanodavca Gulivera, otkačenu tetku Olju i ekstravagantnu baku.

Igra sudbine 185. – UNA je u OPASNOSTI! Matija je rešio da je UNIŠTI! Ali to nije sve!

Кroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove porodice upoznajemo svakodnevicu i ličnosti koje su svuda oko nas. Ili, možda, baš mi. Seriju vidimo kroz vizuru Jovane, koja snima vlog na temu svoje porodice. Ona nam otkriva njihovo harmonično ludilo na svoj način.

Sve srećne porodice su lude. Boškovići su normalni na srećan način. Srećne porodice su povremeno i nesrećne, i lude, i komplikovane. Ono što ih čini srećnim jeste da su funkcionalne u svojoj disfunkciji. Boškovići se vole, i to ih čini srećnim.

Uloge tumače:

  • Radivoje Bukvić (Gavrilo)
  • Nataša Marković (Danijela)
  • Silma Mahmuti (Jovana)
  • Ðorđe Kadijević (Velibor)
  • Bojan Dimitrijević (Guliver)
  • Jelisaveta Koraksić (Olja)
  • Isidora Janković (Miksi)
  • Jelisaveta Seka Sablić (Lola)

Urednik serije: Marko Novaković

Scenaristkinje: Katarina Ralević i Nina Džuver

Reditelji: Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković

Direktori fotografije: Radoslav Vladić i Darko Stanojev

Scenograf: Zorica Čobanović

Kostimograf: Snežana Karl

Kompozitor: Aleksandra Kovač i Roman Goršek

Montažeri: Tihomir Dukić, Marko Tisovec i Marija Šarac

Dizajn i miks zvuka: Velibor Hajduković i Nebojša Zorić

Producent serije: Katarina Ralević

Foto PROMO