Connect with us

Featured

Milan Marić OTKRIVA – Zbog ove scene iz FILMA TOMA plakaće CELA SRBIJA!

Published

on

Film koji s nestprljenjem očekujemo svakako je “Toma” o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. Glavnu ulogu igra Milan Marić, a kao reditelj film potpisuje Dragan Bjelogrlić. Snimanje filma se privodi kraju, a na setu u restoranu “Dva jelena” u Skadriliji, pre nekoliko dana bilo veoma emotivno.

Igra sudbine ŠOK! Strahinja je PREVARIO Nadu!? A evo i sa kim! Ali ni NADA mu nije ostala DUŽNA!

Naime, u tom restoranu prvi put je čuveni pevač Toma Zdravković otepvao numeru “Za Ljiljanu”.  

– Ne umem da opišem kakve emocije su nas preplavile. Bilo je veoma lepo, emotivno i iskreno. Ova scena je sve rasplakala – rekao je Milan Marić kad je sišao sa bine, na kojoj je otpevao Tomin hit.

BESA – počelo snimanje druge sezone. Saznajte gde…

Očiju punih suza Dragan Blejogrlić ispratio je ovu scenu I potom čestitao Mariću na emociji koju je pokazao tokom izvođenja numere.

– Nije tipično da se ekipa rasplače, jer smo znali šta snimamo. Nekoliko puta smo tu scenu probali i znali šta nas očekuje… Slušao sam priče da ljudi plaču dok snimaju filmove i to mi je delovalo kao neki mit, sve dok se nama nije dogodilo – kaže Marić i podseća da je Toma pesmu „Za Ljiljanu“ posvetio supruzi svog doktora, koga u filmu glumi Petar Benčina.

Dragan Bjelogrlić opredelio se da naparavi jednu autentičnu priču zasnovanu na činjenicama, a da sa druge strane ipak stavi I svoj pečat svemu tome, s nadom da će se i publici dopasti.

– Toma je svoju tugu uspeo da ostavi u pesmama i zbog toga su to neke od najlepših kafanskih numera. Težak je zadatak praviti film o takvoj legend – kaže slavni glumac i reditelj.

toma
Tamara Dragičevoć kao Silvana Armenulić

U filmu „Toma“, čije se snimanje završava za nekoliko dana, biće prikazano Tomino odrastanje, početak karijere, druženje sa Silvanom Armenulić, ali i trenuci kada ga je bolest pobedila u 52. godini. U filmu glume i Tamara Dragičević, Srđan Žika Todorović, Milena Radulović, Vojin Ćetković

Izvor Kurir; Foto PROMO, INSTAGRAM i Monika Husar

Advertisement