Connect with us

Top Story

OTKRIVAMO SVE o novoj domaćoj seriji KLAN! Pogledajte PRVI TREJLER (VIDEO)

Published

on

Televizije su preplavljene serijskim sadržajem u poslednje vreme. Ipak, za nova ostvarenja uvak ima mesta. Čak iako se žanr podudara sa već prisutnom ponudom na program. U tom duhu uskoro nas očekuje još jedna serija, a reč je o “Klanu”. “Klan” stiže iz produkcijkse kuće Fajerflaj, a režiju i scenario potpisuje Slobodan Skerlić (“Do koske”, “Top je bio vreo”).

Igra sudbine 187. epizoda – Sprema se nešto STRAŠNO! Ada će upasti u SOFIJINU ZAMKU! Šta je to smislila ŠUBAREVIĆKA?

Skerlićev originalni triler „Klan“ je drama sa elementima komedije, koja podseća na holivudske projekte čiji glavni likovi s društvene margine, koji brzo postaju miljenici publike. Kreatori serije veruju da će tako biti i sa Šokom i Pašom, a njihove likove donose nam mladi glumci Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović.

U seriji ćemo videti tragikomične situacije koje prate dvojicu sitnih lopova iz beogradskog predgradja, koji se sticajem bizarnih dogadjaja nadju u srcu visokog kriminala.

– Serija „Klan“ se u prvoj sezoni bavi usponom kriminalnog klana od beznadežne bede do bednog sjaja. Naši junaci nisu nikakvi heroji, pa čak ni negativni heroji, već nemoralni, beskrupulozni šljam koji pokušava da stvori privid da je u službi nekakvih viših i starijih ideja i ciljeva. Naglasak je na reči – pokušava. Možda serija neće nikoga odvratiti od bavljenja kriminalom, ali svakako nikoga neće regrutovati – rekao je Skerlić.

Serija KOSTI dobija NASTAVAK! U pripremi KOŽA! A evo i kada ćemo je gledati…

Pored Dimitrijevića i Nezirovića, u „Klanu“ ćemo gledati i Vladimira Kovačevića, Nenad J. Popovića, Mladena Sovilja, Ivana Zarića, Uroša Jovčića, Miloša Tanaskovića, Miloša Petrovića Trojpeca i druge. Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenograf Kiril Spaseski, kostimograf je Tanja Radišić, a šminku potpisuje Dubravka Bušatlija.

Igra sudbine donosi nam TRI VELIKA ŠOKA! ADA, ALEKSA i LUKA su na UDARU TRI ZLA! A evo O ČEMU JE REČ!

Produkcijska kuća Fajerflaj i Telekom Srbija, koji stoje iza ovog originalnog TV projekta, najavljuju da je premijerno emitovanje planirano za 25. decembar na kanalu Superstar TV, a sutradan, 26. decembra, na RTS.

Izvor KURIR; Foto PROMO

Advertisement